REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Horațiu Moldovan e față în față cu transferul carierei

Horațiu Moldovan e față în față cu transferul carierei

Victor ROTARU 12 iulie 2024 | 00:00 901

Horațiu Moldovan (26 de ani) a ajuns în iarnă cu Atletico Madrid, dar nu a apucat să debuteze la formația pregătită de Diego Simeone.

Horatiu Moldovan e fata in fata cu transferul carierei

Înainte de EURO 2024, portarul român a anunțat public că vrea să plece de la Atletico Madrid, pentru a juca mai mult.

Acum, presa internațională scrie că goalkeeper-ul și-a găsit echipă. Este vorba despre campioana Scoției, Celtic, formație care ar fi înaintat o ofertă.

Scoțienii l-au avut în ultimii ani în poartă pe Joe Hart (37 de ani), însă la finalul stagiunii recent încheiate, aceta a decis să se retragă.

Celtic a pus ochii pe Horațiu Moldovan și l-a pus în capul listei de transferuri pentru a îl înlocui pe fostul goalkeeper de la Manchester City.

Portarul român este acum față în față cu transferul carierei, care are șanse mari de a se materializa.

"Celtic este în alertă: portarul român Moldovan le-a spus celor de la Atletico Madrid că vrea să plece. Campioana Scoției caută un nou portar, după retragerea lui Joe Hart. Moldovan este nemulțumit de faptul că nu a jucat deloc la Atletico, sub comanda lui Simeone. Portarul a făcut parte din lotul României de la EURO 2024, însă a fost rezervă neutilizată.

Horațiu Moldovan a reapărut pe radarul lui Celic, după ce și-a manifestat dorința de a pleca de la Atletico. El a mai fost dorit insistent de Celtic și în ianuarie, când era jucătorul Rapidului, însă atunci a preferat să meargă în capitala Spaniei. În iarnă, el am ai fost dorit de echipe precum Basel, Ludogorets, Betis și Sevilla. Celtic caută de urgență un înlocuitor pentru Joe Hart, iar presa din Spania scrie că o ofertă pentru Horațiu Moldovan a fost deja făcută.", notează jurnaliștii de la Daily Mail.

Spaniolii de la Mundo Deportivo scriu că Atletico i-a stabilit prețul lui Horațiu Moldovan: 2,5 milioane de euro. Madrilenii le-au plătit celor de la Rapid, în iarnă, 800.000 de euro pentru portarul român.

"Prima ofertă este aproape. Și, bineînțeles, este una atractivă. Nimeni alta decât campioana Scoției, Celtic Glasgow. Portarul român este în fruntea listei de transferuri a scoțienilor, după retragerea lui Joe Hart. El este evaluat de Atletico la 2,5 milioane de euro, sumă care dacă va fi plătită ar face ca madrilenii să fie pe plus, după investiția din iarnă.", scrie Mundo Deportivo.

  •     26 de ani are Horațiu Moldovan
  •     0 minute a apărat Horațiu Moldovan la Atletico Madrid
  •     800.000 de euro i-a plătit Atletico Madrid lui Rapid, pentru transferul portarului român

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
vreti sa moara sucu de inima? 2,5 milioane?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510