REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.8° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
21.8° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Horia Brenciu, momente penibile în timpul unui concert. Video

Horia Brenciu, momente penibile în timpul unui concert. Video

A.F. 19 iunie 2023 | 00:00 823

Horia Brenciu a avut parte de un moment penibil în timpul unui concert. Totul s-a întâmplat pe scenă, iar fanii au reacționat imediat.

Horia Brenciu, momente penibile in timpul unui concert. VideoHoria Brenciu

Fostul jurat de la Vocea României a avut concert, în cadrul unui eveniment privat, care nu a fost lipsit de evenimente neplăcute. Întâmplarea a fost povestită chiar de Horia Brenciu, pe Facebook, într-un material video.

Vedeta, în vârstă de 50 de ani, s-a împiedicat înainte de a urca pe scenă. Pentru că a uitat să-și ridice piciorul a căzut, s-a ridicat imediat și a mai făcut și o tumbă, dând de înțeles că totul a făcut parte dintr-un scenariu.

Horia Brenciu a căzut pe scenă

Artistul spune că nu se aștepta să cadă așa că, ulterior, s-a amuzat teribil pe seama întâmplării de pe scenă. A continuat să cânte și să-i distreze pe invitați.

Horia Brenciu, momente penibile in timpul unui concert. Video

„N-am crezut când am căzut. M-am mirat când m-am ridicat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie”, este descrierea care însoțește filmarea distribuită de Horia Brenciu pe contul de Facebook.

„Minunat ca întotdeauna, bine că nu a fost rău”, „Fără acest moment era prea sec. Ești fenomenal de perfect în acțiune”, „Un pic de decență cred că ar da bine”, „Bine că nu te-ai lovit. Contează că ai știut să cazi”, au scris fanii.

Horia Brenciu s-a născut la Brașov. A absolvit Colegiul Național „Andrei Șaguna”, Academia de Teatru și Film din București și Școala Populară de Artă din orașul său natal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un umflat plin de ifose care a mancat si nu kkt.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768