REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Horia Constantinescu: Am obosit! Am devenit inamicul numărul 1

Horia Constantinescu: Am obosit! Am devenit inamicul numărul 1

Victor ROTARU 6 ianuarie 2024 | 12:06 4006

Tragedia de la Tohani a scos la iveală, încă o dată, incompetența celor care ne conduc și care ar fi trebuit să aibă grijă de securitatea noastră. Opt persoane au fost declarate dispărute în urma incendiului izbucnit, marți dimineaţă, 26 decembrie 2023, la pensiunea Ferma Dacilor din Tohani, judeţul Prahova, mulți dintre ei minori, tineri aflați la început de drum... În contextul acestei nenorociri, a fost invocat de nenumărate ori numele lui Horia Constantinescu, șeful ANPC, doar pentru că acesta era prieten cu patronul și pentru că promova afacerea lui Cornel Dinicu. Șeful ANPC a ieșit cu o nouă reacție în care a transims faptul că a obosit să fie inamicul numărul 1.

Horia Constantinescu: Am obosit! Am devenit inamicul numarul 1Horia Constantinescu

„Vă jur că am obosit! Nu munca ci micimea oamenilor mi-a consumat toate resursele, ce îmi dădeau energia cu care v-am obișnuit! Am fost judecat zilele acestea de la prima instanță, la ultima și mai era foarte, foarte, puțin să fie invocată, cu blesteme și cea supremă, referindu-mă la cea a lui Dumnezeu! Brusc, am devenit inamicul public numărul 1!
Ce mai contează rezultatele unei munci dedicate de 7 ani?! Mii de acțiuni, ce au făcut cunoscută autoritatea noastră ca fiind una dintre cele mai importante, s-au evaporat, lăsând locul lui „halatu’, cât costă halatu’?”

Marii retaileri, marile lanțuri de restaurante fast food, milioanele aduse, din amenzi, la stat, trezitul, zilnic, la ora 4-4:30, pentru a fi la birou o oră mai târziu și multe altele la fel de pozitive au dispărut, de dragul scandalului.
In 2017 dădeam un interviu pe care l-au intitulat “bad boy, good boy, Horia Constantinescu” (parcă), prin care îmi asumam trecutul și arătam de ce vreau să îmi dedic restul de viață făcând lucruri bune pentru societate. NU AVEM VOIE SĂ NE CĂIM! Gata cu religia și reabilitarea morală! Numai unii au voie! Există vreo acuzație că am luat șpagă vreodată? Nu! Se profită de o nenorocire pentru a mă face vinovatul de serviciu și atât!

Să o iau pe rând! Conduc această autoritate din ianuarie 2022 si am mai fost președinte câteva luni în 2019. O instituție îmbătrânită, ca mentalitate, cu rezultate mediocre si cu vătafi in unele dintre funcțiile regionale sau județene. Am reușit, cu ajutorul colegilor de bună credință, să o aducem unde este astăzi, iar articolele din presa momentului au arătat cu prisosință acest lucru. Acum a devenit rău și asta!

“Ai făcut totul pentru imaginea ta!” Oare? Am îndemnat colegii să apară permanent în presă și să arate cu subiect și predicat ce și cum au făcut în zona lor, tocmai pentru a nu părea că am luat autoritatea pe numele meu, iar unii au făcut-o și alții nu (aceia care au rămas cu mentalitatea veche de “las-o mă ca merge și așa”!) Zeci de ani, comunicarea a fost închisă!

Să reiau povestea tristă cu Ferma Dacilor! Da, așa cum am mai spus, îl cunosc pe Cornel Dinicu din 1993, parcă! Ne-a vorbit de prin 2005 de ideea unui loc de unde să se poată mânca proaspăt si natural și l-a făcut! Cum? El știe! Nu știu, câți dintre dvs vă întrebați prietenii și cunoscuții dacă și-au luat toate avizele pentru activitatea pe care o desfășoară, într-o țară de “decurcăreți”?! Ferma și-a început activitatea in 2013, iar eu am “aterizat” la ANPC în 2017!
Mi-am petrecut Craciunul acolo in 2016, împreună cu câțiva apropiați, din dorința (astăzi nenorocită) de a da o mână de ajutor, unui prieten. Am plătit! De aceea ne-am dus, să încurajăm o afacere românească! NU LUCRAM LA ANPC, ATUNCI! Dar alții o făceau! Cei care, în 2017, când eu eram la Constanta, nu la Prahova, au trecut pe acolo, ca o boare de vânt.

Eu sunt vinovat! Nu cei de la ISU care, în 2019, nu au luat nicio măsură fermă, dacă aceasta se impunea! Eu sunt vinovat că am promovat brânza si jumările de acolo, produse alimentare de excepție,  așa cum mulți au spus-o si zilele acestea! Au trecut pragul fermei mii de oameni cu funcții și fără, ziariști, polițiști, pompieri etc, dar de ce eu?! Spre deosebire de mulți, eu pot face dovada ca, in data de 21.10.2023, când am fost pe acolo, AM PLĂTIT! Am plătit prin Revolut, pentru că mâncarea pe care am consumat-o era a celor de acolo, din cămara lor, nu gătită în regim de restaurant!

Horia Constantinescu: Am obosit! Am devenit inamicul numarul 1Tranzacția amintită în declarație

SI ASTA ESTE RĂU, PROBABIL! “Ia uite, are Revolut!” “Halatu’, halatu’…” În data de 21.10.2023, nu m-am întâlnit cu Cornel Dinicu, pentru a-l întreba, așa cum fac doi prieteni, care nu s-au mai văzut de câțiva ani: “și, ce mai faci, ai autorizații?” NU ERAM ÎN CONTROL, CA ALȚII! Veneam dinspre Brașov, prin Buzău, spre București. Asocierea nenorocirii, care a urmat, cu mine este forțată de dragul titlurilor stirilor sau pentru că asa vor cei care profită de moartea unor nevinovați, pentru a se răfui cu mine! TREBUIE DEMIS! De ce? Există vreo probă că aș fi făcut ceva în neregulă? NU! Dar dacă sunt tribunale populare constituite ad-hoc, care dau verdicte elucubrante, hotărăsc așa, atunci sa-i punem capul pe butuc lui Horia! El e vinovatul!

Mai trustul ce se zvonește că l-ar sponsoriza USR, prin tata lu’… Păi dacă zice presa, este adevărat! Nu? Mai un alt trust ce mă înfierează pentru că doamna director îi este “favorabilă “ lu’ baiatu’ lu tata, cel cu două case mari, în construcție și mașini de la cei pe care ar fi trebuit să-i controleze (fiind dușmanul meu declarat, pentru că l-am luat de la sursa de șpagă)! Tic tac! Mai sunt si cei care sper, că s-au pripit, de dragul senzaționalului! ANPC și-a făcut treaba de mântuială timp de 30 de ani, dar eu sunt de vină! Unii colegi (nu foarte mulți) dedicați activității, alții dedicați buzunarului lor și atât!
Descoperim în 2022, de când sunt președintele autorității că avem colegi, care sunt de peste 20 de ani în instituție, că habar

nu au actele normative, pe care trebuiau să le aplice, dar eu sunt de vină, că așa au mers lucrurile și când eu eram în privat!
În 2019, am vrut să fac schimbări majore! Am scos la pensie câțiva “tutancamoni” și mi-am urcat in cap “greii” din zonele respective, dar acum eu sunt de vină pentru tot, chiar dacă, culmea, au fost cei care atunci girau celebrul “las-o mă că merge așa”! Am mai scris! Suntem o țară de lupi moraliști, cu cap de struț, pe care îl bagă în pământ, când treaba se împute!
EU NU O FAC! Am fost la furat cu Cornel Dinicu, am făcut ceva rău împreună? NU! Fiecare iși duce viața pe care o alege sau poate! Este treaba fiecăruia dintre noi si, sigur, a lui Dumnezeu! Ca părinte sunt cutremurat! Condoleanțe fiecărei familii, ce si-a îngropat copiii! NU EU SUNT VINOVATUL!“Puteau închide locația…” Să lăsăm justiția să își facă datoria!”, a transmis Horia Constantinescu, Șeful ANPC.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ambii, el si dinicu au fost sagetile unor nume importante. Ne cam iei de naivi.
2
0
Nea horika, toti aveti câțiva scheleți in sifoniere, asa ca sa nu ne dam fete mari!
4
0
Daca ai obosit inpuscate,va pierde tara un om cinstit dar asta este
5
0
Un arogant obosit , dacă nu mai faci față , dă-ți demisia , de onoare , dacă ai așa ceva.
9
0
cum găsiți voi scuze imediat,ba jegule ai dat femeia aia afara de pe plajă când s a pus și ea cu prosopul pe tarlaua matii,că a avut matta plaja, te negura de hot notoriu,pitic porno ec ești dispari fmm
10
0
Nea Constantinescule, pt cineva care nu se simte vinovat cu nimic, te disculpi cu multe cuvinte si destul de des! Si mai ales cauti intelegere si oferi scuze preponderent celor din Constanta! Ne faci o surpriza si o sa candidezi la primarie, cumva?
12
0
Futuz m**********i cand furai cu nastase trageai droguri cu interlopii era bine. Sa vezi ce surprize avem pt tine. Sa vezi atunci oboseli.
11
0
A ți deranjat domnule Horia, și de aceea nu sunteți agrea! Munciți și iar deranjați! Vreți sa se respecte legile, deranjai ! Asta e !
2
10
Futuz m**********i cand furai cu nastase trageai droguri cu interlopii era bine. Sa vezi ce surprize avem pt tine. Sa vezi atunci oboseli.
5
0
Sa ne cacam pe ziaristii spagari
4
3
Nu esti atat de important pe cat te crezi! Ai si tu protejatii tai,nu face pe inocentul!
12
0
Drum bun in haznaua uitarii! Pitic patetic
13
0
La spitalul de la Murgeni unde au murit oameni intoxicați nu s-a auzit nici-o intervenție a ANPC-ului De unde au venit acele alimente cum și în ce condiții au fost preparate …
14
0
Obositule..pe litoral cereai si autorizatiile care nu existau in lege...si la asta o faci pe tristul!!! Tu ai distrus mamaia ....nimeni nu uita kkturile tale. Ai grija..toate se platesc pe lumea asta.
19
1
Sunt curios cate zile a muncit mini-comunistul asta in viata lui. Ar fi interesant sa iasa sa candideze, sa vada si el cata lume il voteaza, ca joburi la stat vin fara numar ...
14
0
Si bonul fiscal pentru cei 500 RON platiti pe 21.10 unde este?! Sau ai platit la n***u?
17
0
p*****l si jenant cand incerci sa te scoti asa lamentabil.
15
1
Pacat horia ca ai aflat pe pielea ta ca în r*mânia dacă vrei sa îți faci treaba legal și sa fii un bun profesionist ești imediat luat ca țintă în vizor. Exact asa se întâmplă unii iau instituțiile pe persoana fizica și executa pe cine vor ei asa cum face și Dna Cta. Se joaca cu destinele oamenilor călcând în picioare legea și procedura penala. Deschid dosare pe minciuni urmăresc fileaza și dau solutii de calsare sau mai rău instanta da achitare după ani grei de stres deși p********l știa ca nu exista din stat fapta. Asta este r*mânia un stat mafiot dar mafia este institutionalizata instituțiile sunt mafia și în special dna care este plătit sa aducă milioanele furate înapoi la buget dar ei se ocupa de executii la comanda.
11
3
Horica te cam simți vinovat , este a 8 -a ieșire în presă cu scuze și cu abureli , mai dute-n Paris-ul meu de mizerie !
23
2
Daca se cunosc de 30 de ani, nu stia ca Dinicu a fost/ este interlop? Horea, esti sef acolo sa faci controale, inclusiv daca exista/nu exista autorizatii de orice fel, nu doar la mancare. Nu faci reclama video la Horeca, nici pozitiva, nici negativa. Nu suni seful de la politia rutiera ca te amendeaza agentii ptr viteza. Se numeste trafic de influenta.La volan esti sofer, pe strada esti un pieton.Simplu, ai inteles?
26
1
Hai sictir
15
2
Pe litoral în doua luni ,cât tine sezonul,fiecare terasa are cel puțin doua controale de la anpc și aici mergeai doar să mănânci " bio".
25
2
Lasă-ne cu smiorcaiala asta mizerie om ce ești!
25
3
O scapare marca r*****a ca de obicei la articolele cu prefacutul asta nu se poate comenta. Sa lase redactia liber la comentarii la toate articolele cu asta
22
0
Interlopule !!!
16
2
Daca erai și tu zdreanță in futelnita interlopului de Dinicu in noaptea de Crăciun.Interlopii la interlopi trag.
18
1
papagalul asta de Horia si-a luat o bataie soră cu moartea la taverna Zorbas din Neptun, i-au tras aia de acolo niste pumni ca si-a pierdut si un dinte, a iesit sifonat rau de acolo, cautati pe google sa vedeti. Cine sare pare multe isi ia unu'-n cwr, ........... se crede Zorro papagalul asta, merge peste tot cu controale ca sa sperie, dar uite ca mai sunt si cei care nu se sperie precum cei de la Zorbas din Neptun, aia nu s-au speriat si l-au batut pe asta de s-a kkat pe el.
23
5
Ne spovedim acum ca pana în toamna când sunt alegerile lumea uita și după cum știm cu toții odată spuse păcatele la spovedanie suntem curați și uite asa avem un nou Super Horia imaculat gata de pus pe afișe. Numai bine și La mulți ani!
22
1
Ce figura de interlop are! Chestia e ca nu doar are figura, dar si este! :-)
28
1
Acea postare era un mesaj pentru inspectorii ANPC Prahova,,Acolo este parohia mea".DEMISIA!!!!
17
1
Ce sa vezi?De azi ANPC închide pensiuni la Rânca fiindcă nu au avuz ISU.La Tohani nu avea drept de control.
20
2
Extrem de putini sunt aceia care-si deschid afaceri in zona alimentatiei publice,care sa fie pe bune pasionati de aceasta meserie. Cam toti se bazeaza pe realitatea ca tot omul mananca si se poate specula asta. Astia de prin HORECA au in mintea lor castigul cu orice pret,li se barlare de satisfactia clientilor,de onoarea de a face treaba cu buna credinta. E normal deci,sa apara grave probleme si patroneii sa fie tare suparati pe cate unul care face controale pe bune. Clientii,ca mai tot romanul,hamesiti si fericiti sa-si faca selfei cum dau ei bani cacalau pe orice c***t. Halesc scump si p***t,dar sunt mandri. Cine face gura,are ifose,e carcotas. Stiti ceva? Dati bani si tolerati mizeriile horecilor,daca asta va place,dar sa nu va plangeti!
16
4
da mai pleaca si lasa pe altu ba ca iti ajunge ba
24
2
Cine se scuza... Pe de alta parte intentiile domnului ar fi ok, punerea in practica provoaca un pic de animozitate. Nu degeaba se spune ca tonul face muzica.
15
0
Dacă ai obosit! lasă tatutu pe altu nu te ține nimeni cu forța
27
3
Pe litoral va asteptati la usa sa controlati operatorii economici.Mai aveau putin vsi va treceau in condica pentru vechime in munca.Voi nenorocitilor ,unde mancati ? In casa lui sau pe firma , legal ,cu bonuri fiscale si bacsisuri trecute in bon? La puscarie cu voi .De curiozitate , in anul trecut cate facturi a emis ?
24
3

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677