REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Horia Constantinescu amenințat cu moartea de un comerciant, într-o piață! Video

Horia Constantinescu amenințat cu moartea de un comerciant, într-o piață! Video

Virgil STOIAN 21 noiembrie 2023 | 14:17 3031

Președintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, a fost agresat verbal într-o piață din București. Unul dintre comercianți a început un scandal și era cât pe ce de a-l lua la bătaie pe Constantinescu. Preşedintele ANPC a filmat momentul în care este ameninţat cu moartea de un comerciant nervos, după ce ar fi dezvăluit pe reţelele sociale neregulile de la taraba acestuia. Bărbatul ar fi vândut produse din carne cumpărate din străinătate drept produse tradiționale.

Horia Constantinescu amenintat cu moartea de un comerciant, intr-o piata! VideoHoria Constantinescu

Horia Constantinescu a vorbit cu reporterii Replica despre acest incident: ”Vom depune sesizări după aceste incident pentru că nu este vorba despre amenințările la adresa mea ca persoană ci amenințări la adresa unui funcționar aflat în exercițiul funcțiunii, într-o acțiune de control. Aceste lucruri trebuie sanționate cu fermitate. Noi vom depune o sesizare în aceste sens organelor competente să cerceteze. Aceasta este abordarea pe care unii o au crezând că în felul acesta lucrurile vor sta altfel. Au fost incidente și în Satul de Vacanță. Acțiunile noastre vor continua cu aceeași fermitate. Miercuri, reprezentantul acestui operator economic, împreună cu membrii de familie, pentru că aveau fiecare câte o afacere, vor veni la sediul instituției noastre,  pentru că mai sunt de analizat acte.

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bucurie că i a spart un dinte patronul de la Zorbas din Neptun,după cum zice un postac.Ce nu zice e că taverna a fost închisă definitiv din 2018 pentru multe,multe nereguli.Iar patronul a fost tras de oo,penal cred.Cu cât mai multe controale,cu atât mai bine.
2
3
Probleme de pitici
2
2
Cand institutiile fac ceva nu e bine , cand nu fac iar nu e bine , vai de capu vostru de obositi , nu aveti nimic in cap , va place sa fiti otraviti cu produse dubioase ...
7
1
Uite ce de afectați postează ,asta i de bine.
5
1
un mare porc, care isi depaseste, atributiile, la altceva credeti k se pricepe?? la mari supermarketuri, au mutat carnea si alte produse refrigerate sau congelate, dupa zece ore de furtuna, in comioane frigorifice , k nu au avut curent 2 zile, dar de ce nu au grupuri generatoare ptr siguranta?? cine le da avizul, la toti austriecii,belgia ,etc , sta nu se verifica?
4
2
in 2018 acest PAPAGAL si-a pierdut un dinte dupa ce si-a luat bataie la o terasa din Neptun, era acolo in control dar nu i-a mers cu cei de acolo, aia nu s-au lasat intimidati de papagalul asta si a iesit ciufulit rau de acolo, cautati pe google sa vedeti, este vorba de Terasa Zorbas din Neptun, ce bataie si-a luat acolo, ca era sa-l bage-n spital
6
6
pt nemernicii care nu apreciaza ce face Horia. Vanzatorul prins cu ocaua mica ar fi vândut produse din carne cumpărate din străinăt**e drept produse tradiționale. voua vi se pare normal sa fiti pacaliti? inseamna ca si voi sunteti la fel de hoti.
9
6
Pros.tu asta si-a cumparat facultatea cu bani… Are averi stranse din spagi si santaje ascunse prin Panama. Adica nu plateste taxe, fura bani din Romania si ii ascunde in Panama fara sa plateasca taxe. Un functionar public nu are voie sa aiba firme de evaziune fiscala in Panama…
9
3
Care l tot scuipați în comentarii pe Constantinescu de câte ori le dă peste bot smecherilor de doi bani din comerț, faceți sigur parte din tagma afectatilor de controale. Erați obișnuiți cu furatul și mințitul clientului ,adică al omului ce nu ți plătește cu bani falși, cum faceți voi cu ce vindeți, adică falsuri,că i marfă ori serviciu. Vă strică smenurile mizerabile,asta face ANPC ul acum uratilor.Chestia cu care credeți voi că l denigrați pe H.C.,adică partea politică e doar diversiune, mi se rupe n paispe de unde vine controlul, dacă are rezultate.Si văd că are, după cum reacționați răniților. De v ar verifica de trei ori pe zi ar fi super, căci nimeni nu are încredere în voi,normal.
7
5
toti pesedistii cu fitze suveraniste au preluat de la Daddy moda de a fi amenintati cu moartea. Avem si noi vreo doi-trei martiri si oamenii rai vor sa ni-i omoare si p-aia. LOL.
7
1
Horica , tu si jegosul ala de p.oponar Cirjaliu de la Agigea, sunteti amenintati cu moartea !ce sa va spun , face ti reclama mascata !huooooooooooooooooooooooooo
11
1
complex si dubios.
7
2
I am trimis o petitie ca pe un parc auto nu scrie pretul de stationare cu masina personala daca intri,i am trimis poza dupa bonul fiscal platit si poza cu gardul de la intrare care nu avea nici un afis cu pretul,raspunsul lui catre mine a fost ca pe gard este afisata lista de pret,ce parere aveti?
5
1
Ii mai faceti multa propaganda electorala lu' banditu' asta? Ar fi mau bine sa anchetati de unde a avut 250.000 euro sa-si ia yaht? . . . are si asta vreo matusa Tamara, nedeclarata!
17
4
Nu-i mai faceti reclama acestui hot comunist !
19
5
Comic. Sunt 2 indivizi in orasul asta care fac asa circ. Nu realizeaza ca sunt trecatori
18
3
Ca la Romanica, la usa cortului! De aia noi suntem rumani si altii - nemti! Johannis de aia s-a dus in Africa, sa faca schimb de experienta cu tarile bananiere!
13
1
Latra si catzelu asta toata ziua. Fa ti treaba si ciocu mic
13
5
Eu sunt țiganul din piața Chiliei care bossul asta îmi pupa picioarele pe strada. Îl aștept din nou.
4
8
totul in aplicare pe loc.
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510