REPLICA ONLINE CONSTANTA

24° Constanța Sâm., 7 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6845
24° Constanța Sâmbătă, 7 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6845
 

Horia Constantinescu, după ce a pierdut alegerile: Există viață și după alegeri!

Horia Constantinescu, după ce a pierdut alegerile: Există viață și după alegeri!

Mirela PASCAL 10 iunie 2024 | 09:38 2200

Vergil Chițac (PNL), primarul în funcție, a câștigat alegerile pentru un nou mandat la Primăria Constanța, cu 29,52 % , Stelian Ion (USR) clasându-se pe locul 2, cu 20,88%, iar pe locul trei se clasează Horia Constantinescu, cu un procent de 20.55%.

Horia Constantinescu, dupa ce a pierdut alegerile: Exista viata si dupa alegeri!Horia Constantinescu

Horia Constantinescu a făcut primele declarații, după înfrângerea de la alegerile locale. ”Încep prin a mulțumi tuturor celor care m-au votat și m-au creditat cu încredere, echipei mele minunate de campanie și continui prin a-mi asuma rezultatul votului! Fără să vreau, să pară răutăcios ceea ce spun, dar fiecare comunitate are liderii pe care și-i merită! Vox populi vox dei! Democrația înseamnă să ne supunem voinței majorității! Vom fi împreună spectatorii celor patru ani care vor urma!
Mă rog la Dumnezeu să fie bine acestui oraș minunat! Există viață și după alegeri”, a spus Horia Constantinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Horia nu-i baga in seama pe toti ordinarii care comenteaza aici protejati de anonimat. Orasul asta are nevoie de oameni ca tine, cu sange in instalatie, care sa faca putina ordine pe piata, in psd -ul lui Stroe si Dumitrache si mai ales printre tarabagii din Satul de vacanta sau milionarii din Horeca care isi bat joc de turisti,an de an, de prefera toti sa plece in Turcia, Grecia sau Bulgaria. Felicitari pt faptul ca te-ai luptat desi ii aveai impotriva ta si au mimat campania pt tine. Ei vandusera demult primaria lui Chitzac pt beneficii personale, nu pentru interesul orasului sau oamenilor din psd. Sper ca Dumitrache si Stroe sa fie luati acum de Dna si decapitati de Bucuresti ca au toate motivele.
2
0
Totzi atei,mari hotzi si mai ales oameni politici il pomenesc pe Dumnezeu de fiecare data cand dau o declaratzie nu pentru ca ei cred in El ci pentru ca asha da bine la bobor,Horia este ca hotzi aia care inainte sa dea o spargere se roaga la Dumezeu sa ii ajute la furat.
2
0
Dnu Horia,știm joaca după alegeri...și înțelegerea făcută.. Veți fii numit CITY MANAGER....cunoaștem dedesubturile alegerilor,și scopul ptr care a-ti candidat
2
0
Piticul porno a pierdutc Str0e are mai putine procente ca in judetul sibiu, ardealul este peste constanta la psd
5
0
Hahahahahahahahahaha
4
0
Este scandalos totusi cum interlopul asta a reusit totusi sa ia locul 3. Stau si mă întreb ce e in mintea voastră de votați un asemenea jeg uman ca om politic nu il pot numi.
15
3
hai mai baga niste controale cu spagi babane cum te a invatat ma ta
11
1
de la un om micut
22
3
Haide, acuma reinstaureaza-te la ANPC la loc.
21
2

REPLICA


LOTO

6/49
3417262547
5/49
153224403139
joker
22178279