REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Horia Constantinescu îi invită pe Chițac și Stelian Ion la petrecere, după ce va câștiga primăria Constanța! Video

Horia Constantinescu îi invită pe Chițac și Stelian Ion la petrecere, după ce va câștiga primăria Constanța! Video

Mirela PASCAL 30 mai 2024 | 00:00 2526

Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța, s-a aflat miercuri, 29 mai, în studioul Replica, unde a reamintit proiectele pe care le are pentru Constanța. Totodată, a vorbit și despre programele electorale ale contracandidaților săi, despre care spune că unele dintre acestea sunt identice cu cele inițiate de el, în 2020. De asemenea, Constantinescu le-a transmis lui Chițac și lui Stelian Ion un mesaj important.

Horia Constantinescu ii invita pe Chitac si Stelian Ion la petrecere, dupa ce va castiga primaria Constanta! Video

Horia Constantinescu a vorbit, în cadrul interviului, despre sondaje și despre manipularea electoratului. Sondajul realizat de PSD îl scot pe candidatul PSD umăr la umăr cu primarul în funcție, Vergil Chițac. Restul sondajelor, ale celorlalți contracandidați, sunt... cancan-uri. „Sondajele pe care noi le-am făcut sunt discutate cu oamenii pe stradă, am în spate toate chestionarele semnate și asumate de către corespondenți. Arătăm încă o dată că suntem cei care punem în fața constănțenilor date reale, ci nu date părtinitoare așa cum au făcut unii și alții. Sunt pe poziția a doua, la 3 procente de primarul în funcție. Vreau să arăt o cu totul altă abordare pe care nici unul din ceilalți contracandidați nu a avut-o, cu excepția lui Vergil Chițac, și anume 75% dintre constănțeni s-au dovedit că nu-l mai vor pe Vergil Chițac, 25% pare că încă îl plac Vergil Chițac, toți ceilalți 75% dintre constănțeni și-au dovedit clar dorința de a nu-l mai vedea în fruntea primăriei. Dacă avem capacitatea politică personală de a trata acest tur 1 ca pe turul al doilea ar însemna că toți ceilalți suntem serioși în ceea ce promitem constănțenilor și avem capacitatea să ne așezăm la masă și să discutăm care este varianta cea mai bună. Este momentul să hotărască electoratul dacă vrea schimbarea cu adevărat sau vrea să mimeze această schimbare”, spune Horia Constantinescu.

Video 1:

În continuare, Horia Constantinescu a reamintit proiectele pentru constănțeni, printre care magazinele Respect, primăriile de cartier sau dispensarele de cartier. „Dispensarele de cartier vin să aducă servicii medicale de calitate în imediata apropiere a solicitanților, să putem în felul acesta să tratăm urgențele minore în cartier și să nu punem pe drum pe cei care au nevoie de un consult medical, să nu-i supunem unei pierderi de timp și nici unei cheltuieli nepotrivite (...) În magazinele Respect se vor găsi produse alimentare românești, direct de la poarta fabricii, va fi o piață de desfacere la cele mai mici prețuri de pe piață“, spune Constantinescu.

Cum ar trebui să fie relația dintre un primar și funcționarii primăriei, pentru ca lucrurile să funcționeze normal și la nivelul așteptărilor cetățenilor.  „(...) să înțeleagă exact fiecare ce trebuie să facă, cum și cât trebuie să facă pentru a răspunde noilor exigențe ale primăriei”. Dar city managerul cum ar trebui să fie? „Să fie mai implicat decât primarul în funcție, să aibă disponibilitatea de a sacrifica mare parte din viața personală, pentru că alege să o dedice orașului.

Video 2:

Constantinescu îi invită pe Chițac și Stelian Ion la petrecere!

Horia Constantinescu a transmis un mesaj principalilor săi contracandidați, Vergil Chițac și Stelian Ion. De fapt, le-a lansat o invitație. Oare o vor accepta?! „Îi invit de pe acum la petrecerea pe care o voi da după ce voi câștiga mandatul de primar, să ne bucurăm împreună de reușită. Petrecerea va fi în parcul de la Poarta 6, pentru că acolo am plantat înainte de pandemie mai mulți tei, îmi doresc să începem cu dreptul din acel cartier.

Video 3:

Comandat de partidul PSD - Filiala Constanța
Executat de ROMEXTRA EXPRESS SRL – portal: www.replicaonline.ro
CUI mandatar financiar coordonator 21240002

 

 

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510