REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.8° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
27.8° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Horia Constantinescu răspunde acuzațiilor lui Sorin Susanu

Horia Constantinescu răspunde acuzațiilor lui Sorin Susanu

Replica API 21 august 2022 | 11:54 3331

Horia Constantinescu a răspuns acuzațiilor lui Sorin Susanu, șeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Galaţi, care printr-o postare pe o rețea de socializare a insinuat că șeful ANPC ar fi fost condamnat la 2 ani de închisoare, pentru o mită de 200000 de euro. Vă reamintim că războiul între cei doi este vechi, după ce Sorin Susanu a lansat acuzații grave în privința lui Horia Constantinescu, susținând că acesta distruge ANPC-ul.

Iată postarea lui Horia Constantinescu: „ Nu, NU AM ANTECENDENTE PENALE! Nu, nu am fost JUDECAT SAU CONDAMNAT PENTRU “FOLOASE NECUVENITE”! Atitudinea, frustrările personale și ieșirile lui Sorin Claudiu Susanu decredibilizează atât instituția , cât și obiectivele acesteia. Susținerea operatorilor economici sanctionați, doar din dorinta de a-și satisface propriile probleme personale, dă o lovitură de imagine ANPC. Am depus o plângere penală impotriva colegului nostru și acest lucru l-a tulburat! A depus și el împotriva mea și împotriva comisiei de disciplină câteva, din dorința de a tergiversa evaluarea situației. Mă văd nevoit să cobor în acest noroi, pentru ca situația devine alarmantă! Și-a făcut din pagina personală un adevărat altar dedicat mie și denigrării mele! Interesant este că acesta seamănă și cu al altor publicații sau persoane mânate în aceeași luptă pe banii operatorilor economici sancționați!”

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cine da mai mult procurorilor si judecatorilor care sunt mai corupti dacat ei.
1
0
Sa faci afirmatii ca cineva e condamnat pt mita de 200k, ori ai vazut condamnarea pe portalul instantei, ori cazierul, ori esti retard rau-voitor. Nune horican cea mai simpatica persoana, ca sa nu zic ca e chiar antipatica multora, dar baiatu astalalt ar trebui sa consulte un doctor.
1
0
Poate ca nu esti condamnat , Dar anchetat esti?
0
0
sa si faca naibi treaba pentru ce sunt platiti pe bani multi, nu barfe si susanele personale ca deasta nu merge mai nimic in tara asta p***t ...facuta si s a nu zic si mai cum!
0
0
Cand vine OPC-ul sau DSV-ul prin piata Tomis 3?
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513