REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Horia Constantinescu s-a înscris în PPU!

Horia Constantinescu s-a înscris în PPU!

Replica API 20 mai 2020 | 00:03 2658

Horia Constantinescu va candida la Primăria Constanţa din partea Partidului Puterii Umaniste (PPU). Prin afilierea la partidul care a avut-o pe Ramona Ioana Bruynseels drept candidat la prezidenţiale anul trecut, Horia Constantinescu a fost ajutat de parlamentarul, Graţiela Gavrilescu să îşi depună proiectul legislativ ce încurajează achiziţionarea produselor româneşti.

Deputatul PPU (social-liberal) Grațiela Gavrilescu și Horia Constantinescu, fost președinte al ANPC, au prezentat, astăzi, 19 mai, în cadrul unei conferințe de presă, o inițiativă legislativă pentru susținerea fermierilor, procesatorilor și producătorilor din România.

"La începutul anului trimeteam Parlamentului o propunere de act normativ. Aceasta a fost preluată de doamna deputat Graţiela Gavrilescu, cu care am fost coleg în Guvern, în 2019, cât am ocupat funcţia de preşedinte ANPC.

Ce prevede proiectul elaborat de Horia Constantinescu?

"Actul are în vedere obligarea structurilor de stat (spitale, penitenciare, unităţi militare etc) să achiziţioneze numai produse româneşti, provenite din materii prime autohtone. Cum am promis înscrierea în formaţiunea politică, care va susţine acest proiect, astăzi, m-am înscris în PPU SL (Partidul Puterii Umaniste - Social Liberal). Voi candida si voi susţine o listă de consilieri din partea acestuia! Vă prezint materialele şi evoluţia acestora", a declarat el.

P.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A aparut partidul iepelor. Mai exista si partidul coitza. Hai ca o sa avem alegeri ca la monta.
2
1
Astia sunt partidul ala cu ursul ala de Ceti si prostul de Piedone de la bucuresti. Cine ii mai voteaza pe tampiti astia
6
2
in disperarea lor, pizideii trimit tot felul de ciudati si cocalari manelisti, sa candideze din partea partidelor satelit, la primaria Constanta, in speranta ca or sa divida voturile opozitiei! In concluzie, MU1E P5D!
12
6
l-au bagat la anexa PSD, are bombonel are planuri cu el? sau vrea sa para altceva?
6
1
mancatori de cacat sunt multi se vede cu ochiul liber insa urangutanul asta este mama lor
13
3
Mars ba otreapa, iar iti schimbi culoarea ? orice culoare nu-ti poate schimba caracterul infect de jigodie penal! Mars afara!
12
3
marele independent...
8
3
Verificati rosiile romanesti coapte mult prea devreme! Pe baza de ethrel.
14
1
A incaput tartiza gratielei gavrilescu pe un singur scaun? Aveti grija sa nu cada gavrileasca peste horia ca nu il puteti scoate de sub ea!
12
2
Trimeteam... faceti-i control la gramatica lb. rom.
9
0
Adica Securitatea.Inseamna ca o sa candideze pe lista anexa la PSD.Nu s-a inteles cu PSD local si atunci a facut pasul la PPU.Astia cauta recruti pentru politicile lui Felix si PSD este dependent de Antena 3.Le face Constantinescu lista la PSD Constanta.Sa vezi oftica.
15
4
ahahahahaha
5
1
Cine mai sunt si mascacaricii astia?
16
3
dnu Horia, testeaza fructele sa vezi ca pesticidele din ele depasesc valorile maxime admise. Ia masuri. Ar trebui un aparat, un instrument cu care sa putem masura aceste substante. Trebuie sa ocolim in special fructele din Turcia si Grecia pt ca ac tari nu sunt in UE si nu respecta nici un standard de calitate
9
4
mai bine se inscria pe lista de curisti de la wc public de sub mihai viteazu ,la pui pui afara de niste pui la floace nu se capata cu nimic
11
4
L-as fi preferat pe Varanul Voiculescu candidat din partea acestor banditi decat pe interlopul asta de HOTICA Constantinescu. REPLICA cati bani primesti de-i tot promovezi p-astia? Te rog fa un pret si cand vor fi bani in surplus si la noi sa stim cat face si sa trecem pe la REDACTIE!
20
7

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436