REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
20.4° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

Horia Constantinescu se retrage din viața publică

Horia Constantinescu se retrage din viața publică

Virgil STOIAN 8 iulie 2024 | 16:27 6852

Horia Constantinescu, fostul candidat PSD la Primăria Constanța și comisar șef adjunct al Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului din Constanța, a luat o hotărâre neașteptată. Acesta a decis să își ia un concediu iar apoi să se suspende din funcție pentru șase luni. Motivul ar fi promisiunea făcută fiului lui de a petrece mai mult timp cu acesta.

Horia Constantinescu se retrage din viata publicaHoria Constantinescu

Horia Constantinescu se declară scârbit de unele personaje din politică însă nu exclude o reîntoarcere în forță în viața publică: ”Chiar vreau să stau cu fiu-miu, am descoperit că e simpatic. Am ratat primii 10 ani, că m-am jucat ba de-a una, ba de-a alta, am fost mai mult cu munca.  Nu politica m-a scârbit, politica a făcut-o și Titulescu, au făcut-o oameni foarte interesanți de-a lungul istoriei, eu sunt scârbit doar de anumite persoane, nu de politică în general. Acum politica românească este manelizată, din păcate sunt destul de mulți cei care își îngemănează interesul cu politica. Sunt puțini oameni care se mai gândesc la interesul oamenilor. Sunt convins că vor veni vremuri mai bune, dar trebuie făcute schimbări majore. Unde vrea să mă ducă fiul meu acolo o să merg. Când eu plecam de acasă el dormea, când mă întorceam acasă de asemenea dormea. Ne vedeam mai mult pe video. I-am zis că după alegeri îi voi dedicate timp și vreau să mă țin de cuvânt. NU știu dacă mai voi reîntoarce. Dacă mă voi integra într-o nouă echipă, mă voi întoarce cu cea mai mare plăcere. Poate o să îmi cumpăr animale și o să le cresc. ” a declarat acesta pentru Replica.

Reamintim că Horia Constantinescu a candidat la Primăria Constanța, la alegerile din 9 iunie. A fost votat de 20.55% dintre constănțeni, clasându-se pe locul 3, la o distanță foarte mică de Stelian Ion, care a obținut 20,88 %.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710