REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Horia Constantinescu, șeful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

Horia Constantinescu, șeful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

M.P., A.F. 29 aprilie 2023 | 15:04 4092

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, a luat la pas litoralul împreună cu mai mulți colegi din Ministerul Turismului, Autoritatea Sanitar Veterinară și din cadrul comisariatului Constanța. Acesta a fost dezamăgit de felul cum arată unele zone de pe litoral precizând că dacă ar fi să dea o denumire acestora, ca țară, ar trebui să se numească „Controversia“ sau „Dughenia“.

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!Horia Constantinescu

„Și dacă tot este weekend dar la începutul verii atunci îl dedic litoralului românesc.

Încă de dimineață împreună cu colegi din Ministerul Turismului, Autoritatea Sanitar Veterinară și din cadrul comisariatului Constanța cărora le mulțumesc pentru implicare și sacrificiu am finalizat acțiunea “La pas pe litoral.”

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

Alăturat acestui mesaj vă arăt câteva dintre pozele relevante.

Teza tuturor măscăricilor care își doresc acoperite neregulile este aceea că eu și autoritatea pe care o reprezint distrugem șansele litoralului în condițiile în care acest bazar este motivul real a distrugerii uneia dintre cele mai frumoase zone!

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

România trebuie să reintre în administrarea reală a statului român!

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

Nu spun că nu trebuie date șanse operatorilor economici bine intenționați și celor care au încercat și încearcă din răsputeri să salveze turismul în România!

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

Plecând de la aceștia standardul trebuie să fie unul înalt pentru a recupera ultimii cel puțin 20 de ani pierduți!

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

M-am obișnuit ca întâi să fiu înjurat și după aceea să se dovedească că avem dreptate atât ca autoritate cat și eu personal.

Horia Constantinescu, seful ANPC, la pas pe litoral. Ce a descoperit!

Dacă ar fi să dau o denumire litoralului romanesc ca țară aceasta ar trebui să se numească Controversia sau Dughenia!“, a transmis Horia Constantinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in tara asta a ahuns unul ca horia constantinescu, sa ne faca educatie, atunci vai de mama ei de tara!
1
0
Sa meargă prin restaurante unde se fac ev si se ea direct din coșul de gunoi preparate si se pun dinnou pe farfuri daca sunt 100 de invitați si vin peste sigur cei veniți servesc direct de la tomberon ce nu se mananca se aduna si se face platoul nou Rușine si da 2 lei la cei ce serves
0
0
Dugheana trebuie sa respecte anumite conditii igenice,sanitare,de pastrare, etc. Norme reglementate,legi, cand vinzi produsele atat la exterior cat si la interior.Asa vindem si expunem pe jos la 20-35 de grade celsius tinute o zi de dimineata pana seara pe taraba sau o tava de plastic expusa pe "dugheana"vezi piete Grivita branza,carne,Piata Tomis III etc.oua,peste care nu sunt tinute in frigidere si sunt expuse pe "dughene". Produsele astea ne pun viata in pericol.Manaca produse vechi tinute pe dughene vara in caldura,fructe,carne,oua ,branza clocite,fermentate in soare stricate,carnea inverzita ,branza ingalbenita,fructe fermentate,inegrite stricate, cumperi borhot deja nu mai cumperi fructe, legume.Iarna le cumperi degerate pe toate fara gust,cartofi,fructe etc.Asa ca nu le mai lua aparaea sau esti unul din ei si nu-ti convin masurile? Nu poti vinde alimente,produse alimentare in orice conditii sa pui viata si sanatatea in pericol a consumatorilor,in dughene improprii insalubre.
3
0
0
1
0
1
0
1
Ce fel ar deranja unul ca el?Nu trebuie prea multa minte să realizezi pe cine și de ce ar deranja.Crapati,scuipatorilor în ciorba veche,preparată cu chestii vechi,cu ingrediente expirate,cu tot cu tonele de peste și de carne din 2019,restampilate și cu afacerile voastre de rahat,de a pune oamenii pe chituci.Siguri veți dispărea, neamurilor proaste.Ce bun e un haiduc,din când în când.
4
0
Nu știu de ce nu te au banat ,dar adevăr grăiești.
2
1
De cand opc se amesteca de estetica locului ? Parca se ocupa doar de faptul sa respectam si sa nu inselam consumatorul. Atat. Ce treaba are dugheana cu ce servesc si cum servesc in interior. Explicati-mi va rog.
4
4
,Chiar ești tare,mie mi placi.Tine o tot așa, ești un fel de al nostru,dar sub un steag greșit .Îți cerem noi,scapă de steag,tine o pe a ta,ca ești bun.
3
4
Makidonii sunt viermii dobrogei la fel cum ungurii sunt viermii transilvaniei. Ei in loc sa se integreze si sa iubeasca tara care i au adoptat, ei sunt ca paduchii si vor sa devoreze gazda
8
1
Duceți-vă la cherhana tasaul Năvodari...peste cumpărat de anul trecut..ținut în congelator..și vândut acum ca peste proaspăt Ve-ti rămâne surprins ce cantități au congelat de minim 6 luni de zile..este bomba litoralului qceasta unitate
11
0
Sunt roman get beget, în perioada peștelui nu am avut loc de m*******i au pus stăpânire pe piață, iar ce am căzut acolo,am rămas mască, vindeau căprițe de anul trecut caiet de anul ăsta cârlani pe care îi mărunțesc și vindeau ca și carne de miel,când le-am zis medicilor veterinari ce se întâmplă ghici au zis pe un ton impertinent care este problema mea atât timp cât lumea cumpăra, DSV 80% m*******i,șeful pieței m******n,noi ca și r*mâni încet, încet ajungem minoritate în propria țară, dacă nu luăm măsuri Dobrogea le aparține în totalitate
12
3
Aia cu tejgheau vand branza de oaie si carne .Acum in ultimii ani dau chitante fiscale.Am luat carne imputita de miel,pastrama tinuta in tava de plastic afara,la branza mi-a vandut machidonul in Piata Grivitei si zerul.Sunt in neam acolo.Mi-a pus mielul acum 10 ani in sac n***u si m-a furat la tot,.capatana stricta.Un pisic de miel, Era 35 de lei pastrama acum 10 ani.De atunci nu mai cumpar miel din piata Grivitei de la m*******i si nici n-am mai calcat pe acolo.Prefer sa iau de la market.
12
1
la Dumbraveni cta sa vedeti in ce conditi se vand mici in fiecare an e aceiasi problema .
5
1
domn comisar trimiteti in control pe 1 mai in padure
5
1
Sho pe cipanzei !
10
1
mmachidonii mai jos cenzurat!
8
1
bai berbecule,vezi ca m********i isi scot din congelatoare toate mortaciunile de asta toamna pina acum,le fac mici,pastrama,perisoare,ciorba si le vind fraierilor.o eticheta scrisa la vrajeala pe punga si o stampila la oha se gasesc peste tot.poftabuna!
14
1
Sari pe ei
12
3
Ce pretentii mai ai de la o tara subdezvoltata, in ultimul hal de coruptie si lipsa de educatie; asta este rezultatul conducerilor mafiote de 30 de ani; amaratii care si-au deschis o dugheana nu au nici o vina numai ca sunt prea saraci ca sa faca altceva ca in tarile mai dezvoltate decat a noastra asa cum sunt majoritatea in europa iar populatia consumatoare prea saraca ca sa plateasca alte servicii in localuri mai scumpe in care s-a investit mai mult
15
3

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510