REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Horia Constantinescu si Pescobar au îngropat securea războiului

Horia Constantinescu si Pescobar au îngropat securea războiului

Mariana MURAT 13 octombrie 2023 | 15:04 4731

După lungi războaie, cu acuzații pe plan politic și personal, Horia Constantinescu și Pescobar au îngropat securea războiului. S-a înfiripat o mare iubire sau prietenie?! Președintele ANPC a fost surprins joi 13 octombrie,  împreună cu afaceristul la aceiași masă, dar în relații mai apropiate decât se aștepta.

 Horia Constantinescu si Pescobar au ingropat securea razboiului

Restaurantul lui Paul Nicolau, cunoscut ca "Pescobar", situat în parcul Herăstrău din București, a fost închis de ANPC, după ce inspectorii de la Protecția Consumatorului au găsit mai multe nereguli. 

După mai multe acuzații în spațiul public, și de-o parte și de alta, cei doi au îngropat securea războiului. S-au așezat la aceeași masă, pentru „ un nou început”

: „Bună ziua dragilor, eu Pescobar, împreună cu domnul Horia Constantinescu la Taverna Racilor pentru un nou început Taverna Racilor. Eu recunosc că dacă nu erau controalele dânșilor, nu ajungeam să am eu cele mai performante bucătării din România, dar spune-ți și dumneavoastră domnule Horia.”, a anunțat Pescobar.

 „Am spus și mai devreme văd că și colegii mei confirmă acest lucru, schimbările sunt radicale, am putut evolua de la cameră de congelare una ultra performantă,  toate lucrurile sunt schimbate în bine, este un mesaj pe care autoritatea noastră îl transmite și în felul acesta mai bine de acum să fac lucrurile așa cum trebuie și cu siguranță găsește cel puțin la ANPC, un partener.”a completat Horia Constantinescu.

Acestea fiind zise, cine poate contesta faptul că în iubire nu există numai lapte și miere, există parteneriat. Horia Constantinescu și Paul Nicolau sunt excepția care întărește regula .Vom vedea cum vor decurge lucrurile în continuare.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Noroc cu Nicu...
0
0
Am dat-o parte-n parte amandoi, in timp ce mai aruncam o privire spre Procuratura adormita. Asa se face, fraierilor. Va asteptam la raci, draci, craci.
0
0
Dacă aveți idee ce este în spatele acestui circ ,va ia capul . Pescobar a decartat cel puțin 1 milion de euro . Nu se ducea H.C. sa facă un video cu el și hop mare prietenie ,fara un scop financiar . Cine îl cunoaște pe H. C.stie că am dreptate!!
1
0
Poza de mai sus se exclude,cealalta poza,pentru care s-au impacat.
0
0
Ce face o poza nu face armata
1
0
Era timpul sa vorbeasca aceasi limba, daca ma intelegi!
2
0
Tvangura pe amândoi, pai bat la ochi măgăriile voastre
3
0
Ce cauta la masa autoritatea de control cu cel controlat? Bataie de joc
10
1
Daca nici asta nu mai e o imagine a caricaturii de justitie DeNeA etcaetera, atunci nu stiu care ar mai fi ... E deja ca in biblie - leul si mielul .... verdeata e in buzunare.
12
0
Este bine ca a rezolvat problema sacpoata omul sa isi desfasoare acgivitatea fara probleme si in viitor sa tina cont de toate aspectele ,toata lumea trebuie sa stie ca doar atunci cind investesti poti face bani ,ma bucur mult noroc si ne vedem de sarbatori la Taverna
5
4
El face bani, voi muriți cu invidia n o să aveți n viata voastră lamborghini urus
7
10
Totul pentru spaga, razboaie pentru spaga... Pentru bani vinde mancare congelata in conditii mizere
13
0
De cand seful opc sta alaturi de cel [rins cu ocaua mica? o fi noul Ioan Botezatorul? E un precedent, or sa vrea toti iertarea pacatelor in tv
9
0
doua boraturi ,sa vomitam pe ei
13
1
pescobar un țăran obosit care nici nu știe să mănânce,ia cu mana că nea ion, iar fătălăul ăla de Constantinescu cu dinții puși o javra de om care dădea afara de pe plaja o biată femeie că a pus și ea săracă prosopul pe așa zisa plaja a lui , a lu masa a venit masa cu plaja ftl gura
16
3
doua jigodii ,simplu și atât, o țăran pescobar,și o jigodie Constantinescu, sa ne f pe amandoi
15
1
2 șobolani
12
1
Pescobar s-a adaptat, ca de obicei. Horia a profitat, ca de obicei.
15
1
Ce fețe au amandoi,zici ca-s morți de 2 ani...
13
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016