REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
18.4° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Horia Constantinescu și Raed Arafat, discuții privind securitatea la incendiu

Horia Constantinescu și Raed Arafat, discuții privind securitatea la incendiu

Virgil STOIAN 20 ianuarie 2024 | 10:03 2348

Horia Constantinescu, directorul ANPC, a avut o întâlnire cu Raed Arafat în care s-a discutat despre colaborarea între cele două instituții, privind securitatea la incendiu.

Horia Constantinescu si Raed Arafat, discutii privind securitatea la incendiuHoria Constantinescu și Raed Arafat

Mulțumesc dlui dr Raed Arafat și conducerii IGSU pentru celeritatea cu care au răspuns solicitării noastre și pentru modul constructiv în care a decurs întâlnirea!
De la discuția purtată a fost demarată, după 30 de ani, o variantă clară de colaborare, ce se va concretiza printr-un protocol, care va stabili clar detaliile acesteia.
Am solicitat note explicative colegilor din întreaga țară, să înțeleg dacă, vreodată în cei 30 de ani de activitate ai ANPC, în cadrul acțiunilor de control, au fost cerute documente legate de securitatea la incendiu și, așa cum bănuiam, am aflat că nu!
Înțelepciunea populară spune: dă mintea românului cea de pe urmă!
De la nenorocirea petrecută la Ferma Dacilor am realizat, încă o dată, că trebuie să găsim forme de colaborare între autorități, pentru a evita, pe viitor, situații regretabile! Odată cu întâlnirea de ieri, s-a făcut, după 30 de ani, un pas extrem de important!
Abia de acum, vom putea, să urmărim situații, ce reprezintă valențe noi pentru colegii comisari din întreaga țară!
Mulțumită conducerii IGSU, vom avea materiale legate de tot ceea ce înseamnă verificarea primară în domeniul securității la incendiu, ce vor fi transmise comisarilor din întreaga țară, pentru ca, la rândul lor, să știe ce au de semnalat colegilor din cadrul ISU, singurii cu atribuții în acest domeniu, al securității la incendiu. Cu Dumnezeu înainte
!” a transmis Horia Constantinescu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E de ras, dar protectia consumatorului nu inseamna inclusiv protejarea clientului de tot ce nu are aprobare, avize si securitate? de ce aceasta intalnire? Trebuie respectata legea! daca nu, amenda-inchidere-suspendarea activitatii! Ce discutii trebuie ptr asta? Vreti sa va spuna clientul ce trebuie sa faceti?
1
0
Douã scursuri infecte fãrã scupule care calcã pe cadavre vi sau morți si pe cap cetațeanul r*mân pentru bani si o viațã de lux la iei acolo
1
0
Doua persoane de dat afara din sistemul bugetar. dar oamenii tac???
10
1
Ce asteptari sa avem de la asemenea indivizi, care sunt modele de lacomie. Horia si tot PSD, in frunte cu dumitrache, si mincinosu de Dede, spera sa ia alegerile in 2024 la CT. Abia astept sa le vad reactia cand vor pierde iar. Si cu chitzac e rau, dar din doi draci il iei pe ala mai mic.
11
0
Nu îți mai ia foc ???...TARA HARTIILOR ! PUNETI VA LA PUNCT CU SISTEME DE DECTARE FUM,STINGATOARE,ECHIPE DE PRIMA IMTERVENTIE SI NU VETI AVEA PROBLEME.
9
0
Și peste 20 de ani tot asta or să facă : se întâlnesc , vorbesc a și apoi se întorc la adunat de șpăgi HC speră să ajungă primar și ne mărește prețurile prin amenzile și șpăgile pe care le cer de la comercianți .
15
0
de ce discuta arafat cu iinfractorul constantinescu. Legea e destul de clara numai ca nu se aplica. Nu ai aprobare isu nu deschizi !!!
16
0
fac parte din aceiași zonă a politicii r*mânești. Pe vremuri era gazeta de perete si cu siguranță ar fi fost personaje permanent abonate modului „de ce așa nu„
17
2
S-au găsit cele două jigodii.
19
1
Tipic romaneste. De parca pana acum nu puteau sa faca.
19
0
Articol cu horia. Atat asteptam. Poate ne spune ai cum e sa traiesti din chirii din localuri pe spatiu verde. Si cum e dupa ce tragi cocaina 2 3 zile.. el stie mai bine!
25
1

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166