REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
31.4° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Horia Constantinescu: Suntem deciși să lansăm un mesaj ferm legat de cașcarabete Video

Horia Constantinescu: Suntem deciși să lansăm un mesaj ferm legat de cașcarabete Video

Replica API 18 iunie 2022 | 00:00 2856

În Piața Cazinoului din Mamaia a avut loc vineri, 17 iunie a.c., deschiderea oficială a Comandamentului Litoral 2022, lansat de președintele ANPC, Horia Constantinescu. Potrivit declarațiilor acestuia, inspectorii sunt gata să preia eventualele reclamaţii specifice, legate de problemele care pot interveni pentru turiştii care vin pe litoral în ceea ce priveşte cazarea sau servirea acestora.

„Sper să se bucure și agenții economici de reîntâlnirea cu ocazia sezonului acestui an. Vom verifica cazierul comercial al fiecăruia dintre cei evaluați, vom ști dacă și în anii trecuți l-am povățuit, dacă lucrurile, în schimb, au încremenit în timp, din perspectiva operatorului economic, cu siguranță vom aplica sancțiuni, fie și cea cu avertisment, cu mențiunea că odată aplicată o sancțiune, neasumată de către operatorul economic și repetată în mai puțin de 6 luni poate conduce la suspendarea activității acestuia“, a transmis Horia Constantinescu.

Nu ne dorim suspendarea activității niciunui operator economic

”Nu ne dorim suspendarea activității niciunui operator economic, însă ne dorim ca turiștii să plece mulțumiți și să nu se ducă spre alte zone, așa că vom fi aici pentru a fi siguri că va fi un sezon în regulă la nivelul așteptărilor celor care aleg să-și petreacă aici concediul. Suntem mai mult decât deciși să transmitem un mesaj ferm legat de cașcarabete, ele par că rezistă în continuare par un fel de ciuperci, care apar după fiecare ploaie, litoralul în unele zone se umple de comerțul la tonete, fără să aibă apă pentru a spăla bruma de ustensile. Suntem deciși să îi trimitem acasă pe cei care cred că își pot încerca încă o dată norocul pe litoralul românesc.„

Controalele au început de pe 15 iunie

„ Controalele au început de pe data de 15, la acest moment se face o evaluare a activității operatorilor economici. Nu suntem o formă de propovăduire a actelor normative, ci suntem autoritate de control, și dacă nu au înțeles în trecut, cu siguranță anul acesta îi vom face să înțeleagă. Cea mai mare parte a operatorilor au încă obloanele trase, cu toate că sezonul începe la 1 mai. Sunt prezenți 24 de comisari la nivelul județului Constanța, 8 la nivelul județului Tulcea și vom face acțiuni cu toate structurile.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Omu lu Nicusor Constantinescu
1
1
O scos popandaul p***t mecla
1
1
auchan vivo cel din giratoriu vizavi de kaufland sunt paznici care taie bilet la masinile care intra in parc ca vizitator,am semnalat la OPC faptul acesta cu dovada bonului si ca nu exista afis la poarta,raspunsul semnat de acest hORIA afost ca exista anunt pe poarta,NU SCRIE NIMIC DE TAXA PE POARTA OAMENI BUNI,asta inseamna ca ia spaga de la patronul Dulea Virgil cel cu amaneturile garant
1
0
Bulangiu cu aere de interlor Horia asta
0
0
Barhalescu la puscarie!
0
0
Cascarabetele astea au adus plus valoare litoralului romanesc . Farmecul comertului ambulant si a celor care fac comert in spatii mici sunt cele aproape de omul de rand care cu putini bani vin cateva zile pe litoral . Nu toata lumea isi permite sa manace la restaurant . Cine vrea un porumb , o hamsie , o saorma nu o sa mearga sa mance asa ceva la un restaurant . Eu nu spun ca nu sunt si nu vor fii si nereguli . Sa vazut asta si la case mai mari , numai ca acolo au intervenit ambasadori si au cerut ca respectivele magazine sa nu mai fie controlate si sanctionate . Asa ca hai pe amarati .
0
0
Aici verifica cineva titlurile?
0
0
Iar cu limbaj elevat, de presa?
0
0
Ce inseamna cascarabeta prostule ? Voi, astia de la buda replica ati auzit de DEX , stiti ce-i ala dictionar ? Vai de p**a voastra de p****i !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513