REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Horia Constantinescu zice că AUR se folosește de Pescobar pentru mușamalizarea violului din partid! Video

Horia Constantinescu zice că AUR se folosește de Pescobar pentru mușamalizarea violului din partid! Video

Virgil STOIAN 24 septembrie 2023 | 18:58 4071

Horia Constantinescu lansează o noua ipoteză în privința sprijinului pe care George Simion pare să îl dea milionarului Pescobar. Șeful ANPC susține că de fapt totul este doar o stratagemă de-a politicianului pentru a distrage atenția de la scandalul violului pe care îl acuză minora de 17 prezentă la școala de vară a AUR. George Simion s-a prezentat la sediul ANPC pe 21 septembrie, cu toate că știa că Horia Constantinescu este încă în concediu, pentru a-i cere socoteală acestuia pentru închiderea restaurantelor.

Horia Constantinescu zice ca AUR se foloseste de Pescobar pentru musamalizarea violului din partid! Video

Vă reamintim că inspectorii ANPC au închis cele trei restaurante ale lui Pescobar, în urma unor abateri grave, iar acesta a susținut că de fapt s-a dorit înregimentarea lui politică, închiderea localelor fiind doar un pretext.  Președintele Alianței pentru Unirea Românilor i-a reproșat șefului de la ANPC faptul că instituția se ”concentrează” pe afacerile deținute de antreprenori români. Mai mult, George Simion i-a spus și despre faptul că nu taxează la fel și afacerile cu capital străin. George Simion a mers apoi cu circa 30 de susținători la sediul ANPC, unde au cerut să aibă o discuție cu directorul instituției. Nu le-a ieșit, căci paznicul a pus lacăt pe poartă. Supărat pe întreaga situație, Simion a vorbit la portavoce și a făcut diverse acuzații.

Horia Constantinescu zice ca AUR se foloseste de Pescobar pentru musamalizarea violului din partid! Video

În privința violului, o minoră de 17 ani, care a plecat din județul Ialomița cu o delegație a partidului AUR, a reclamat la poliție că s-a trezit dimineața în camera de hotel cu dureri în zona inghinală și urme de sânge. Totul s-ar fi petrecut la școala de vară a partidului, iar adolescenta ar fi consumat băuturi alcoolice, împreună cu doi bărbați, de aproximativ 40 de ani, iar dimineață s-a trezit cu sângerări în zona intimă. Adolescenta din Slobozia îi acuză de viol pe doi dintre membrii AUR, G.N. şi V.G, prezenți la școala de vară a partidului, unul dintre aceștia fiind chiar șeful unei organizații locale a partidului din județul Ialomița.

Horia Constantinescu zice ca AUR se foloseste de Pescobar pentru musamalizarea violului din partid! VideoVideo:

 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai votam psd si pnl, asta e sigur
6
2
PESKOBAR SA ARS ON PARTZ IN HAMBAR
1
0
Horia = JEG
9
7
si a pus cainele de paza sa latre la aur, nu s fanul aur dar nea asta joaca dupa cum vor sefii lui, desi au jefuit tara dupa bunul plac, psd si pnl nu suporta sa aibe concurenta la furat
9
6

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016