REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.3° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.3° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Horia Moculescu, probleme de sănătate. Compozitorul, din nou pe mâna medicilor

Horia Moculescu, probleme de sănătate. Compozitorul, din nou pe mâna medicilor

A.F. 27 octombrie 2022 | 00:00 424

Horia Moculescu (85 de ani) are nevoie de îngrijiri medicale, așa că periodic merge la un tratament de recuperare. Mariana și Horia Moculescu s-au iubit cu patimă timp de 11 ani, însă asta până în anul 2000, căci s-au despărțit din cauza neînțelegerilor. Împreună au o fiica, pe Nidia, de 32 de ani).

Horia Moculescu

Chiar dacă au divorțat cu scandal, foștii soți au revenit la sentimente mai bune, iar Horia Moculescu chiar și-a ajutat ex nevasta cu bani pentru chirie. Mariana este nevoită să-i înapoieze, lucru pe care și vrea să-l facă, căci compozitorul are nevoie să meargă la tratament.

Mariana Moculescu a dezvăluit motivul pentru care Horia este nevoit să ajungă din nou pe mâna medicilor.

„Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan", la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări.

A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și ski și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui.”, a spus Mariana Moculescu, scrie click.ro.

Fosta soție a compozitorului ne-a mai spus și cu ce alte probleme de sănătate se mai confruntă acesta în ultima perioadă.

„Mai știu și că Horia are picioarele slăbite. Îl dor foarte tare de aceea merge și greu pe stradă plus că urcă scările la fel de greu. Nidia are mare grija de el, îl iubește enorm. Horia este un bărbat prețios! Îți dai seama ce ne-am face fără el. El ține casa singur...o casă mare de 140 metri pătrați.

Horia este îngerul nostru păzitor, al meu și al Nidiei, pe Pământ. Țin foarte mult la Horia. Noi două îl avem doar pe Horia. El este singura noastră familie, alte rude nu mai avem. Nici nu vreau să mă gândesc la alte lucrurile mai rele care i se pot întâmpla. Gândesc doar lucruri pozitive, nimic mai mult”, a mai spus Mariana Moculescu pentru Click!

Recent, Mariana Moculescu a trecut prin momente destul de dificile, după ce a fost evacuată din locuința centrală unde stătea. Rămasă fără bani și pe drumuri, Horia Moculescu i-a sărit rapid în ajutor cu 600 de euro, însă bani dați împrumut, pentru a nu rămâne pe străzi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016