REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.8° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
31.8° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Horia Tecău: Susțin nevinovăția Simonei Halep și sunt alături de ea! Video

Horia Tecău: Susțin nevinovăția Simonei Halep și sunt alături de ea! Video

Virgil STOIAN 15 septembrie 2023 | 00:00 1966

Constanța reintră în atmosfera marilor meciuri de Cupa Davis! Pentru a treia oară în istorie, orașul nostru este gazda echipei României. Miza este calificarea în Davis Cup Finals, iar România trebuie să câștige duelul cu Taiwan (Chinese Taipei) pentru a avansa în elita tenisului mondial. Ceremonia de deschidere și tragerea la sorți a jocurilor din cadrul întâlnirii a avut loc la Tenis Club Idu din Mamaia, în prezența viceprimarului municipiului Constanța, Ionuț Rusu, a președintelui Federației Române de Tenis, George Cosac, a vicepreședintelui Federației Taiwaneze de Tenis, Billy Kong, a arbitrului principal, Sabine Schulz, și a directorului CSM Constanța, Andrei Talpeș.

Horia Tecau: Sustin nevinovatia Simonei Halep si sunt alaturi de ea! VideoHoria Tecău

Printre cei prezenți la eveniment s-a aflat și Horia Tecău care a vorbit despre meciul de Cupă Davis dar și despre suspendarea Simonei Halep. „Este din nou un meci important pentru România, avantajul nostru e că jucăm acasă, pe un teren pe care-l cunoaștem. Îmi doresc să vină un public cât mai mare și va fi un meci dificil pentru că jucătorii din Taiwan sunt în formă. Noi ne bazăm pe forma foarte bună a lui Nicholas Ionel și pe experiența lui Marius Copil. Procesul Simonei Halep a fost foarte nefericit. Eu susțin nevinovăția Simonei, sunt alături de ea și mai mult nu pot să comentez.” a declarat Horia Tecău.

Horia Tecau: Sustin nevinovatia Simonei Halep si sunt alaturi de ea! Video

Vă reamintim că Simona Halep a fost suspendată pe o perioadă de patru ani pentru dopaj, a anunţat, marţi, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA). Simona Halep a ieşit din clasamentul WTA după ce a pierdut şi ultimele 10 puncte, pe care le avea de la ediţia trecută a turneului de la Flushing Meadows. Halep se afla în clasamentul WTA din 14 mai 2007, când a intrat pe locul 887.

Horia Tecau: Sustin nevinovatia Simonei Halep si sunt alaturi de ea! Video

România şi Taiwan nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Davis. În februarie, în play-off-ul Grupei Mondiale I, echipa noastră a învins Thailanda cu 3-2, în deplasare, iar Taiwan a dispus de Mexic cu 3-1, tot în deplasare. Câştigătoarea acestei partide va merge în calificările pentru turneul final al Cupei Davis, în timp ce echipa învinsă va juca în continuare în play-off pentru menţinerea în Grupa Mondială I. Căpitanul echipei României, Gabriel Trifu, îi are la dispoziţie pe următorii jucători pentru această întâlnire: Nicholas David Ionel (20 ani, locul 226 ATP la simplu, locul 432 ATP la dublu), Marius Copil (31 ani, locul 327 la simplu, 688 la dublu), Filip Cristian Jianu (22 ani, 356 la simplu, 559 la dublu), Cezar Creţu (22 ani, 384 la simplu, 702 la dublu), Victor Vlad Cornea (29 ani, 68 la dublu). Căpitanul echipei Taiwanului, Hsiao-Yung Chang, i-a convocat pe următorii: Yu Hsiou Hsu (24 ani, 180 ATP la simplu, 232 ATP la dublu), Tung-Lin Wu (25 ani, 182 la simplu, 426 la dublu), Jason Jung (24 ani, 232 la simplu, 692 la dublu), Chun Hsin Tseng (22 ani, 326 la simplu, 1.127 la dublu), Tsung-Hao Huang (23 ani, 584 la simplu, 377 la dublu).

Horia Tecau: Sustin nevinovatia Simonei Halep si sunt alaturi de ea! Video
România a jucat primul meci de Cupa Davis la Constanța în aprilie 2002, atunci când omul numărul unu al echipei era constănțeanul Andrei Pavel, aflat în Top 20 ATP. România a învins cu 5-0 Austria, la Sala Sporturilor, și a avansat la barajul pentru Grupa Mondială. În iulie 2015, Andrei Pavel, devenit căpitan nejucător, și fostul lider mondial la dublu Horia Vlad Tecău au adus echipa României din nou la Constanța, de data aceasta chiar pe zgura de la Tenis Club Idu. Confruntarea cu Slovacia, din turul II al Grupei I a Zonei Euro-Africane, s-a încheiat cu victoria adversarilor, scor 3-2. Marius Copil a fost și atunci pe teren. Emulația creată de astfel de meciuri este extrem de importantă.

Horia Tecau: Sustin nevinovatia Simonei Halep si sunt alaturi de ea! Video

Video:


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lui Tecau este ca el este meghedon cu tot neamul lui. Tacsu a fost militian si lua banii pentru carnete si radar si jmekerii la circulatie. Cu banii aia l-a facut tenismen.Bani murdari.De aici si solidaritatea cu megedoanca dopata la hotzii. Trebuia sa-i ia toti banii de dopata. Neam de hotztzti.
3
0
Ce mutra de drojdier a ajuns sa aiba acest domn tare-n tenis... Fratele lui mai mare, Andrei Tecau, ce mai face? Ii merge afacerea cu cafeneaua din centrul Brasovului? Il sustine cel tare-n tenis? Sau nu are timp, fiind prea ocupat cu problemele familiei Halep?
4
0
Bine Horia,dar sa stii ca S.Halep a fost sustzinuta si de alte nume mult mai mari decat tine din tenisul mondial numai ca in fatza judecatorile sustzinerile astea nu conteaza,pe aia ii intereseaza daca probele de laborator arata daca a luat Simona drogul ala sau nu?,ca l-a luat fara intentzie nici nu conteaza asta o stii si tu caci daca era posibil ca un sportiv gasit drogat sa dea vina pe altcineva din echipa lui foarte multzi sportivi gasitzi drogatzi si suspendatzi scapau cu justificarea ca ei nu au stiut ce le dadea nutrizionistul sau medicul lor sa manance ori sa bea.
7
1
spunea ca au atarnat greu si mai multe abateri din trecut din pasaportul biologic nu numai ultima si decizia era de asteptat din alte situatii asemanatoare mai putin serena si probabil altii favorizati; decizia a fost totusi luata de un tribunal independent si se pare ca este corecta
5
1
Susține o și mai construiește un bloc în parc cu ho tomancele lui Mazăre!
6
1
Este bine știut ca, ,, corb la corb nu isi scoate ochii,, !
4
1
Daca esti alaturi de ea i a si tu o pastila
5
1
tipic bijduvenilor. escroci cu adeverință.
15
1
A stiut foarte bine ce face. Makidoanca a trisat din instinct.
15
3
ia zi mai Tecau: cum o sustii? si mai ales de ce din moment ce a recunoscut deja ca a consumat?
15
1
Stere te-au ajunj blestemele la fata , erai javra prin oras numai tale te , betivanii, arogante. Acum plateste fii-ta jivinismele care le faceai animalul.e
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712