REPLICA ONLINE CONSTANTA

22° Constanța Vin., 26 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6802
22° Constanța Vineri, 26 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6802
 

Horodniceanu, filmat după ce a lovit mașina de poliție și a înjurat, dar nu cu bodycam

Horodniceanu, filmat după ce a lovit mașina de poliție și a înjurat, dar nu cu bodycam

A.F. 11 mai 2023 | 18:17 1358

IPJ Iași a dat publicității primele rezultate ale verificărilor în cazul conflictului dintre doi agenți și procurorul Daniel Horodniceanu. În urma verificărilor s-a constat că filmarea nu a fost făcută cu bodycam-ul. Conform unor informații pe surse, Horodniceanu ar fi lovit mașina poliției și ar fi înjurat. Practic, polițiștii au început să filmeze pentru a avea probe cu care să se apere.

Horodniceanu, filmat dupa ce a lovit masina de politie si a injurat, dar nu cu bodycamDaniel Horodniceanu

Iată ce spune poliția

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Iași a dispus efectuarea de verificări prin intermediul Biroului Control Intern, cu privire la modul de acțiune al polițiștilor din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași, în noaptea de 05/06.05.2023.

Astfel, în cadrul verificărilor s-a constatat, fără dubiu, faptul că imaginile din timpul intervenției nu au fost realizate cu body-cam-ul aparținând unității.

De asemenea, polițistul a afirmat faptul că a filmat interacțiunea cu persoana oprită în trafic folosind telefonul mobil propriu, ca și măsură de protecție față de o eventuală contestare a modului de intervenție, având în vedere comportamentul acesteia. Din verificările efectuate până în prezent nu rezultă că imaginile ar fi fost făcute publice de către cei doi polițiști care au constatat contravenția, scrie stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stați liniștiți...rămâne că în tren.Eu îmi apar colegii din mafia numita justiția romana
2
0
Repulica banează cuvintele proocuror, militiian, moldoovean. Asta da democrație.
2
0
Milițienii au fost puși ca să-l provoace. Au fost anunțați că tot circula pe acolo, și cum i-au văzut numărul de înmatriculare l -au oprit. Știau că p********l este la fel ca milițienii, adică nu suporta sa fie legitimați. Milițienii au mizat pe faptul că p********l o sa cedeze. Nu degeaba procurorii ii numesc "milițieni " pe toți organosii. Cate încălcări ale legii fac și polițiștii...hehe. De-aia, când îi văd pe proostavani că iau partea milițienilor...In înregistrarea milițienilor din mașină, se aude cum rade unul dintre ei; se bucurau că l-au făcut să cedeze. Cel mai periculos militian este milițianul m*******n, fiindcă el ține morțiș să o arate...pe doamna Prostie.
3
1
Felicitari politistilor. Doar ca gunoiul asta umflat trebuia amendat. Si apropo: vad ca toata lumea este interesata de faptul ca au aparut imaginile in spatiul public. Ca sa stiti, daca nu apareau cei doi politisti era mancati de vii, desi nu si au facut decat treaba. Cam asta este adevarata fata a gunoaielor montate politic. Si apropo Horodnicene: ACUM TE CUNOASTEM TOTI.
11
1

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436