REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
20.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

HOTEL din INIMA Constanței, reabilitat de ITALIENI, SCOS la VÂNZARE

HOTEL din INIMA Constanței, reabilitat de ITALIENI, SCOS la VÂNZARE

Replica API 5 noiembrie 2021 | 23:03 5451

Pandemia de coronavirus le-a micșorat semnificativ câștigul patronilor din domeniul HoReCa, unii dintre aceștia luând decizia să își pună la vânzare locațiile în care au muncit ani de zile. Dovadă a acestui fapt stau zecile de anunțuri de pe site-urile de vânzări imobiliare. Printre acestea, de curând, a apărut și un hotel din centrul municipiului Constanța. Mai exact, este vorba despre JMR Royal scos la vânzare cu un milion de euro. Clădirea a fost construită în 1920 și reabilitată de experți și designeri italieni în 2018.

Un hotel din inima Constanței a fost scos la vânzare cu un milion de euro, iar asta nu face decât să ne gândim cât de greu au mers, și anul acesta, afacerile în domeniul HoReCa, având în vedere pandemia de coronavirus. Este vorba despre hotelul Jumeirah Royal Apartments (JMR Royal), localizat pe strada Ștefan cel Mare, în apropierea Tomis Mall. Hotelul este scos la vânzare cu un milion de euro. „Clădirea este construita in 1920, complet restaurată în 2018 și transformată într-un luxos Hotel Boutique compus din 6 apartamente și o cameră dublă, mobilate în stil clasic de designeri italieni. Fiecare apartament este unic, cu mobilier din lemn masiv. Suprafața utilă a clădirii este de 566 mp, la care se adaugă și o curte interioară”, este notat în anunțul de vânzare.

Sursa foto: Facebook

Istoria clădirii readusă la viață de designerii italieni

„O casă construită în 1920, confiscată de comuniști și apoi transformată într-un boutique hotel cu apartamente de lux. Clădirea cu două etaje situată pe strada Ștefan cel Mare nr 107A atrăgea turiștii doar pentru a suprinde fotografii cu tencuiala căzută sau cu rufele întinse pe sârmele de la balconul ultimului etaj. Nu știu câți dintre noi am fi investit într-o astfel de clădire chiar dacă am fi avut suma necesară pentru reparații, mai ales că imobilul nu este cu vedere la mare, dar are avantajul amplasării chiar în centrul municipiului Constanța. Și totuși, cineva a decis să-i convingă pe cei cinci moștenitori ai clădirii să o vândă. În 2018 au început renovările care au costat 500 de mii de euro.

Click pe fotografie! (clădirea, înainte de restaurare). Sursa: republica.ro

12 luni a durat consolidarea și amenajarea noii clădiri. Designerii italieni au conceput un boutique hotel cu șapte apartamente. Singura amintire din clădirea inițială ridicată în 1920 este structura de lemn a mansardei care a fost scoasă în evidență de designerii italieni”, scrie republica.ro.

Sursa foto: Facebook

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Reinvestim in alte locatii !
2
0
Cotetzeala era de vanzare cu 180k de euro plus 500k nu face melionu...nici macar in Secilia...
3
0
Ce hidosenie, atat la exterior, cat si la interior!
3
0
Hotel boieresc in mahala fost vad comercial
8
0
Nu face mai mult de 300000 euro. O sa vedeti la anu ce se vor prabusi preturile in imobiliare. Un apartament nu va mai costa mai mult de 30000 euro. Si de fapt asta este si pretul real. Restul sunt umflate artificial.
12
5

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303