REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.3° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
30.3° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Hotelul APOLLO din NEPTUN a ajuns pe mâna ARABULUI Taha Al Borayashi

Hotelul APOLLO din NEPTUN a ajuns pe mâna ARABULUI Taha Al Borayashi

Replica API 31 mai 2021 | 23:12 2889

La sfârșitul anului trecut, mai exact pe 7 decembrie 2020, s-a decis în Adunarea Generală a Acționarilor Apollo Estival 2002 SA încheierea unui contract de asociere cu IGM Oninvest SRL, prin care se stabilește efectuarea unor lucrări de investiție la hotelul Apollo, respectiv cotele de participare la profit și pierdere a asociaților și cotele corespunzătoare din dreptul de proprietate asupra imobilului la care trebuie să se realizeze investițiile. SIF Transilvania, unul dintre acționari, încearcă să obțină anularea hotărârii AGA, motivat de faptul ca aceasta este contrară legii și că se încearcă înstrăinarea mascată a unității de cazare către societatea nou înființată care, culmea, are ca acționar majoritar societatea Instant Group SRL, deținută de arabul Taha Al Borayashi, condamnat anul trecut pentru evaziune fiscală. SIF Transilvania a pierdut definitiv așa că hotelul ajunge pe mâna arabului pentru… reabilitare.

În adunarea AGA s-a decis aprobarea încheierii unui contract de asociere în participațiune cu IGM ONINVEST - S.R.L., care sa asigure sursa de finanțare pentru: realizarea investițiilor necesare de reabilitare a fațadei hotelului; modernizare acces hotel, hol recepție/primire turiști; creare legătura (pasarela) intre corpurile A-B-C; reabilitare noduri de circulație intre corpurile A-B si B-C; modernizare lifturi corpurile B-C, lucrări finisaje interioare. IGM ONINVEST va finanța integral lucrările ce vor fi efectuate, iar Apollo Estival 2002 - S.A. va asigura exploatarea activelor rezultate. Acționarul SIF Transilvania nu a fost dea cord cu tranzacția, așa că a încercat să obțină anularea AGA. A pierdut, însă, definitiv, așa că procedurile de reabilitare, pe banii arabului, pot începe.

IGM Oninvest SRL are ca acționar majoritar societatea… Instant Group SRL, deținută de arabul Taha Al Borayashi, condamnat anul trecut pentru evaziune fiscală.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016