REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
14.4° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Hotelul Neptun din Mamaia se reabilitează. Ce firme au câștigat contractul. Video

Hotelul Neptun din Mamaia se reabilitează. Ce firme au câștigat contractul. Video

Andreea VLAICU 14 iunie 2024 | 00:00 581

Serviciul Român de Informații (SRI) își reabilitează hotelul din Mamaia. Este vorba despre hotelul Neptun, care va fi renovat cu aproximativ 7 milioane de lei, bani proveniți din fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), aferente Componentei 5, denumită „Valul Renovării - Operațiunea renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice”. Câștigătorii licitației sunt firmele RO Construct Center, Euras, Steand AG și Noma Roof Expert.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. Video

Serviciul Român de Informații, prin Unitatea Militară 0929 București, a atribuit contractul pentru proiectarea și execuția lucrărilor în vederea implementării proiectului de renovare energetică aprofundată a imobilului „Neptun“, fiind vorba despre Hotelul Neptun din stațiunea Mamaia. Valoarea estimată a contractului este de 34.161.233,12 lei, echivalentul a 7 milioane de euro. . Pentru finanțarea acestui proiect se vor folosi fonduri din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), aferente Componentei 5 – Valul Renovării – Operațiunea renovarea energetică moderată sau aprofundată a clădirilor publice.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. Video

Ce presupune contractul

Durata contractului se întinde pe o perioadă de 25 de luni și presupune ca zonele de cazare din corpul de clădire C1 să se extindă prin înglobarea logiilor, alternativ, conform planurilor de arhitectură. Astfel se vor demonta tâmplăriile din PVC și lemn stratificat existente și se va îndepărta parapetul interior. Pentru mascarea ventiloconvectoarelor, se vor realiza parapeți din zidărie sau materiale ușoare cu o înălțime cu 10 cm mai mare decât înălțimea echipamentului. Corpul 1 va acomoda camere duble și suite, respectiv camere cu destinație de birouri și spații tehnice, având un număr total estimat de 109 spații de cazare după reabilitare, după cum urmează: 26 de camere duble, 71 de suite și 12 camere cu destinație de birouri și spații tehnice. C2 se va recompartimenta pentru asigurarea de spaţii pentru prepararea hranei, sală pentru servirea mesei (concepută în așa fel încât să poată funcționa și ca sală de  ședințe), încăperi tehnice, birouri administrative, spatii anexe și de depozitare, vestiare, grupuri sanitare. Sala de mese va fi echipată cu mobilier specific (minim 20 de mese de 6 locuri, 40 mese de 4 locuri și 280 de scaune), sistem videoconferinţă integrat cu echipamente proiecţie şi audio. În cadrul imobilului va fi prevăzut un spațiu care se va amenaja cu destinaţia de spălătorie care să asigure fluxuri și spații specifice și va fi utilat cu echipamente profesionale cu clasă de eficiență energetică ridicată.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. Video

Despre firmele câștigătoare

RO Construct Center SRL este o firmă cu sediul în Slatina și care are obiectul de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Anul trecut a avut o cifră de afaceri de 110 milioane de lei, profit de 5 milioane de lei și datorii de 38 de milioane de lei, cu 38 de angajați.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. VideoRO Construct Center SRL

Euras SRL este o firmă din Satu Mare. Societatea are obiectul de activitate „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul 2023 a înregistrat cifre de afaceri de 147,3 milioane de lei, profit de 7 milioane de lei, dar și datorii de 35 de milioane de lei. Au fost raportați 49 de angajați.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. VideoEuras SRL

Steand AG SRL este o firmă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, din Pitești. În anul fiscal 2023 a raportat o cifră de afaceri de 3,4 milioane de lei, profit de 804 mii de lei și datorii de 2,2 milioane de lei, cu 17 angajați.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. VideoSteand AG SRL

Cât despre Noma Roof Expert SRL, firma este din Suici, Argeș și are ca obiect de activitate de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. În anul trecut a fost raportată cifra de afaceri de 21,6 milioane de lei, profit de 1,3 milioane de lei și datorii de 6 milioane de lei, cu doar 11 angajați înregistrați.

Hotelul Neptun din Mamaia se reabiliteaza. Ce firme au castigat contractul. VideoNoma Roof Expert SRL

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515