REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
18.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Hoțul care a furat probe din dosarul lui Nuțu Cămătaru, bătut până a ajuns în cârje

Hoțul care a furat probe din dosarul lui Nuțu Cămătaru, bătut până a ajuns în cârje

Replica API 26 aprilie 2022 | 23:19 3016

Celebrul Ciocolată, unul dintre cei mai cunoscuți reprezentanți ai comunității gay din România, a suferit un atac cerebral la scurt timp după ce ar fi fost bătut. Acesta a fost acuzat că a distrus probe dintr-un dosar al lui Nuțu Cămătaru și a fost urmărit internațional după ce a furat un portofel.

Duță Mihai Klepper este unul dintre cei mai cunoscuți homosexuali din țară. Cu un trecut controversat, acesta a fost acuzat că a furat mai multe file dintr-un dosar în care Nuțu Cămătaru era acuzat de o tâlhărie comisă în 2008. Apoi, Klepper a fost urmărit internațional pentru furtul unui portofel.

Închis după revenirea în țară, acesta a fost primul și singurul deținut român care a intentat proces după ce administrația penitenciarului a refuzat să-i permită vizită intimă cu un alt bărbat și a câștigat prin sentință definitivă. Totuși, inedita întâlnire nu s-a mai produs, iar deținutul a fost eliberat. Despre Ciocolată nu s-au mai auzit foarte multe în spațiul public, deși acesta începuse să fie activ pe site-urile de socializare.

Surse din anturajul acestuia au povestit, pentru Spynews, că ar fi fost implicat într-un incident violent, care s-ar fi produs în apropierea Gării de Nord din București. Ciocolată ar fi fost lovit cu pumnul de către un alt bărbat, iar nu după multă vreme ar fi suferit un atac cerebral. Sursele citate au povestit că Cicolată se deplasează acum cu greu, în baston. Acesta nu ar fi depus plângere împotriva celui care ar fi responsabil pentru actuala lui stare de sănătate, scrie spynews.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sau va e rusine?
0
0
Pacat ca stirea nu e semnata, mi se pare extraordinara! Bv, e posibil sa fie stirea anului!
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768