REPLICA ONLINE CONSTANTA

36.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
36.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Hugh Hefner, un om al exceselor! Cine a fost femeia care i-a frânt inima

Hugh Hefner, un om al exceselor! Cine a fost femeia care i-a frânt inima

Replica API 31 august 2022 | 00:00 906

Viața lui Hugh Hefner nu a fost străină exceselor, de orice fel. Publicistul fondator al revistei Playboy a fost, nu doar o singură dată, aflat în centrul controverselor. După moartea sa, din anul 2017, foști iepurași Playboy au avut curajul să rupă tăcerea și să vorbească despre aspectele întunecate ale vieții la conac. Iată câteva informații pe care s-ar putea să nu le știi despre Hugh Hefner!

Hugh Hefner

Hugh Hefner a dus o viață plină de răsturnări de situație. Cel care a ajuns să aibă relații sexuale cu femei mai tinere cu 40 de ani față de el a experimentat, în tinerețe, durerea cauzată de infidelitate. Mai târziu, nu a părut să-l deranjeze deloc să aibă, la rândul său, un comportament infidel față de femeia care îi era alături la momentul respectiv, scrie click.ro.

Hugh Hefner s-a ales cu inima frântă în urma primei căsătorii

Hugh Hefner a fost înșelat de prima sa soție, Mildred Williams, cu care a fost căsătorit între anii 1949 și 1959. Hugh se afla în armată atunci când Mildred, deși era căsătorită cu el, a decis să caute alinarea în brațe străine.

Hugh Hefner, Mildred Williams

Publicistul a vorbit despre această experiență pe care a considerat-o fiind una dintre cele mai dureroase ale vieții sale. Mildred s-a simțit atât de vinovată pentru fapta sa încât i-a permis lui Hugh să întrețină relații sexuale cu alte femei, în timpul mariajului lor. Chiar și așa, divorțul a intervenit în anul 1959, după un deceniu de căsătorie și doi copii avuți împreună.

Hugh Hefner a experimentat foarte mult în anii '60

S-au scris pagini întregi despre orgiile care aveau loc în conacul Playboy și despre comportamentul sexual, uneori deviant, al lui Hugh. De altfel, publicistul a recunoscut că întreaga viață a fost un adept al noutății.

Așadar, în anul 1960, Hugh a participat la petreceri care au luat o turnură...inedită. Fondatorul Playboy a recunoscut că și-a consumat dorința carnală atât cu bărbați, cât și cu femei, în perioada respectivă .

Hugh a avut probleme de sănătate din cauza pastilelor pentru potență

De altfel, o parte dintre problemele de sănătate ale lui Hugh Hefner se pare că s-au tras tocmai din dorința acestuia de a fi apt pentru relațiile sexuale, indiferent de circumstanțe. De-a lungul vieții, Hugh a ingurgitat sute de pastile care să-i mențină potența și nu a ținut cont de efectele secundare ale acestora. Conform studiilor, medicamentul luat de Hugh are ca efect secundar, dacă este folosit pe termen lung, scăderea auzului sau chiar pierderea acestuia.

În anul 2009, jurnalistul care l-a intervievat pe Hugh, nota faptul că Hugh abia auzea întrebările și avea nevoie de ajutorul asistentului său pentru a le înțelege pe deplin!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510