REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
22.4° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Huliganul cu pistol și-a amenințat fosta concubină cu moartea, din închisoare

Huliganul cu pistol și-a amenințat fosta concubină cu moartea, din închisoare

Replica API 13 septembrie 2022 | 00:00 4028

Alexandru Ionel Cireșescu este un bombardier care a făcut live pe Facebook, etalându-și pistolul din dotare și amenințând că va trage în Poliție. Cunoscut ca un cal breaz de poliție și condamnat la închisoare pentru trafic de droguri, bărbatul nu pare a se fi liniștit nici după perioada petrecută la închisoare. Condamnat pe 8 octombrie 2020 la 1 an și 9 luni de închisoare pentru combaterea produselor etnobotanice, acesta și-a amenințat fosta concubină că o omoară atunci când iese din închisoare, femeia obținând un ordin de protecție împotriva bărbatului.

În cererea pentru obținerea ordinului de protecție, femeia a declarat că în anul 2020 l-a denunţat pe pârât, pentru droguri. Acum, acesta o amenință aproape zilnic. A primit un telefon de la fostul concubin, încarcerat în Penitenciarul Tulcea, prin care i-a spus că atunci când se va elibera o să se răzbune pe ea pentru că l-a denunţat. Pârâtul o ameninţă pe motive de gelozie şi îi spune că i-ar face rău dacă ar fi cu altcineva. Femeia a arătat că nu are alte probe, în afara convorbirilor telefonice. Solicită emiterea unui ordin de protecţie prin care pârâtul să nu se apropie de ea, să nu o caute deloc. Mai arată că pârâtul o sună cam din 3 în 3 zile, patru zile. Răspundea la telefon să vadă ce vrea pârâtul, acesta o mai întreba şi ce face fetiţa lor. Instanța a decis acordarea ordinului de protecție pe o durată de trei luni, în care Alexandru Ionel Cireșescu trebuie să păstreze 50 de metri față de reclamantă.

În 2011 a snopit în bătaie un puști

Amintim că procurori ai Parchetului de pe lăngă Tribunalul Tulcea au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului Cireşescu Ionel- Alexandru sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe. Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale a rezultat că, la data de 22.05.2011, în jurul orelor 2.00, inculpatul Ionel – Alexandru Cireşescu a acostat victima M.V.-A., de 16 ani şi jumătate, în timp ce aceasta din urmă se deplasa pe o stradă din municipiul Tulcea şi, fără nici un motiv, i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei. Simţindu-se ameninţată, victima a fugit de la locul faptei, timp în care l-a anunţat pe tatăl său pe telefonul mobil. Minorul a încercat să urce într-un taxi din zonă pentru a pleca din calea inculpatului, însă fără a reuşi, deoarece Cireșescu l-a ajuns din urmă, l-a tras din taxi, i-a aşezat capul pe marginea uşii, după care l-a lovit de mai multe ori cu portiera în zona capului. După acest episod, inculpatul l-a tras pe minor lângă un stâlp, unde i-a mai aplicat câteva lovituri cu picioarele pe suprafaţa corpului, inculpatul fiind îndepărtat de lângă minor de martorii care au sărit în ajutorul victimei. Minorul M.V.A. a fost transportat la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internat până în data de 24.05.2011. Pentru vindecarea leziunilor suferite au fost necesare 13-14 zile de îngrijiri medicale. Cauza a fost trimisă, spre competența soluţionare, Judecătoriei Tulcea.

A făcut-o lată pe Facebook

Amintim că Alexandru Ionel Cireşescu apare, recent, într-un live pe Facebook prin care a vrut, cel mai probabil, să arate cât este de șmecher! “Cadoul care mi l-a luat mama. Mama mi-a luat cadoul ăsta. Dacă nu trag acum și pe poliție… și nu vorbesc aiurea! Dacă nu trag după ei, să moară ficiorul meu dacă vă mint! Am intrat după ei, să moară băiatul meu și fata mea! N-auziți? Trag după ei! Băga-mi-aș… în copiii lor și familia lor”, a fost discursul ținut de individ, live, pe Facebook.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lol. Ce e cu partarul ala care bate copii?Bombardier..ca tricou j***s armani are taranoiul asta...ce mi-ar place sa dau de el.gatu ma-tii de copil j***s de la tara
0
0
un labagiu bolnav psihic
0
0
Astia strica si sapunul.
1
0
Sa introducem iar pedeapsa cu moartea!
0
0
N-ar fi deranj mare daca ar baga munca zilnica remunerata doar cu o zeama cu urma de carnita. Ca sa-i iasa smecheriile astea ieftine din cap si sa munceasca cinstit. Dar el nu poate sa munceasca cinstit ca nu are cunostinte legate de niciunele. Asta e parazit social.
0
0
Ami cer scuze la domnii politisti
0
0
Ciresescu vs visinescu aceeasi teapa......
2
0
astea intr-o camera cu o grenada in mijloc! Problema rezolvata!
0
0
Jegurile astea nu au dreptul la viata ca si asa nu lucreaza nicaieri.
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513