REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
26.7° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Hunor: Ar trebui să intrăm la guvernare după alegerile din 2024

Hunor: Ar trebui să intrăm la guvernare după alegerile din 2024

Victor ROTARU 19 ianuarie 2024 | 13:21 898

Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat vineri, la şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) desfăşurată la Cluj, că formaţiunea pe care o conduce ar trebui să intre la guvernare după alegerile din acest an, pentru că actualul guvern "nu are viziune, nu are curaj şi nu are bun simţ".

Hunor: Ar trebui sa intram la guvernare dupa alegerile din 2024Kelemen Hunor

"După 2024, dacă vom avea succes la aceste alegeri, ar trebui să intrăm la guvernare, trebuie să profităm de oportunitatea de a fi din nou la guvernare, pentru că guvernarea este un instrument prin care putem lupta pentru noi în primul rând, dar şi pentru toţi cetăţenii ţării. Am dovedit deja că suntem mânaţi de binele poporului la guvernare, avem experienţa, avem curajulşi bunul simţ. Şi avem o viziune clară asupra obiectivelor strategice pe care ţara ar trebui să le urmărească. Actualul executiv pare să fie lipsit de trei dintre aceste patru lucruri. Nu are viziune, nu are curaj şi nu are bun simţ. Acestea trebuie recuperate la sfârşitul anului. Noi trebuie să fim gata să facem aceste lucruri", a declarat Kelemen Hunor.

La Cluj-Napoca are loc şedinţa Consiliului Reprezentanţilor Unionali (CRU) al UDMR, în cadrul căruia preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi-a prezentat raportul politic şi vor fi prezentate şi adoptate criteriile pe care trebuie să le îndeplinească viitorii candidaţi ai Uniunii pentru alegerile europarlamentare, locale şi parlamentare din anul 2024, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O nedumerire,ăsta e normal la bila?Eu cred că nu.Ce nu a înțeles după ce l au scos din schemă pretenii din guvern?Trebuiau să i explice în limba lui că nu mai au nevoie de umpluturi,pot fura și singuri ,sunt pe picioarele lor acum. Așa se împarte la mai puțini praduiala.
4
0
Spunem NU minoritatilor toxice, afara cu minoritatile din tara!
23
0
Nici macar nu sunteti inregistrati ca partid, ci, doar ca organizatie etnica care nu are ce cauta la guvernare. Intodeauna ati boicotat proiectele guvernului pentru a forta trecerea proiectelor voastre de interes e***c in detrimentul intereselor Romaniei. Prin comportament nu sunteti cetateni Romani!
11
3
Dar o Mooie nu vreți voi după alegeri?sau înainte.cum preferați.
11
2
E foame mare la udmr, de cand au fost alungati de la ciolanul guvernarii... niste tradatori ajutati mereu de psd si pnl sa atinga la alegerile parlamentare pragul de 5% pentru a intra in Parlamentul Romaniei si ai sprijini la furat!
15
2
ighem, mergi la alegeri la stapanii tai, lichea ordinara a statului roman.De aici ai furat, ai jignit, ai inselat, ai distrus padurile si mediul, ai vandut medicamente unguresti expirate, asa ca du te si lasane.
17
2
Cred ca voi ar trebui sa intrati la guvernare in Ungaria la voi, nu la noi!
16
1

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212