REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° ConstanÈ›a Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

I-a distrus autoturismul fostului șef pentru că l-a făcut homosexual

I-a distrus autoturismul fostului șef pentru că l-a făcut homosexual

Replica API 10 aprilie 2022 | 20:42 1772

Ghiuler Menseit a fost condamnat la 1 an și trei luni de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere. Sentința a fost dată pe 23 martie 2022, de Judecătoria Medgidia și nu este definitivă. Inculpatul este internat în Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță Săpoca, până la însănătoşire sau până la o ameliorare care să înlăture starea de pericol ce a determinat luarea acesteia. Bărbatul este acuzat că a provocat distrugeri automobilului fostului șef, dar și firmei acestuia, prejudiciul acestuia fiind de aproximativ 2200 de lei.

Cum s-au petrecut faptele

Prima distrugere provocată de către inculpat a fost prin îndoirea brațului ștergătorului partea stângă și smulgerea lamelei aferente acestuia, precum și prin înțeparea anvelopei partea dreaptă față a autoturismului victime. Trei zile mai târziu, Ghiuler Menseit a spart oglinda de pe partea dreaptă a aceluiași autoturism și a îndoit ștergătorul de pe partea stângă, dar a și rupt clanța ușii de acces în firma victimei. Mai mult decât atât, inculpatul a aruncat cu o substanță de culoare neagră (ulei ars) pe pereții exteriori ai firmei. După încă o zi, inculpatul a spart două geamuri de la aceeași firmă, și a distrus, prin lovire cu un obiect dur, panoul exterior al instalației electrice al societății.

Ce a spus inculpatul

Audiat în cauză, Ghiuler Menseit a declarat că el a provocat toate distrugerile invocate de victimă. Astfel, acesta a declarat că a fost angajat al persoanei păgubite, timp de doi ani și jumătate, ca manipulator la un magazin alimentar, însă a fost dat afară. Mai mult decât atât, inculpatul reclamă faptul că a fost făcut homosexual de către victimă și că acesta îi datorează 200 de lei.

Inculpatul e bolnav psihic

În urma controlului psihologic, s-a dovedit că inculpatul nu are discernământ atunci când consumă alcool, și suferă de dublă personalitate.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bolnav cu capul !
0
0
justitie de tot kakatu
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768