REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

I-a furat mâncarea și banii, după care a și violat-o

I-a furat mâncarea și banii, după care a și violat-o

Virgil STOIAN 18 mai 2023 | 00:00 2803

Un bărbat din Crucea, Florin Moruzi, este acuzat că a pătruns fără drept în locuința unei femei de 68 de ani, și după ce i-a cerut acesteia de mâncare, a amenințat-o cu un cuțit pentru a spune unde păstrează banii. Mai mult decât atât, după ce a jefuit-o, bărbatul a și violat victima.

I-a furat mancarea si banii, dupa care a si violat-o
Potrivit rechizitoriului, inculpatul a pătruns fără drept în locuinţa victimei, şi i-a cerut acesteia de mâncare, iar după ce a mâncat din alimentele găsite într-un frigider a întrebat persoana vătămată dacă are bani, ţinând un cuţit de bucătărie în mână şi ameninţând că o omoară daca nu îi spune unde păstrează banii. După ce  Florin Moruzi a luat suma de 230 lei și două telefoane mobile, a dezbrăcat victima şi a întreţinut un raport  sexual normal cu aceasta prin constrângere, ţinând-o de mâini, timp în care persoana vătămată a încercat să îl impingă cu piciorul. După terminarea primului act sexual, inculpatul a declarat faptul că, persoana vătămată, pe care a dezbrăcat-o complet cu forţa, înaintea primului act sexual, a fugit dezbrăcată în camera următoare, iar acesta a fugit după ea şi a prins-o, a trântit -o pe patul situat în acea camera şi a iniţiat al doilea act sexual, până când din cauza faptului că persoana vătămată se zbătea, au căzut din pat pe pardoseală, moment în care a fost întrerupt şi actul sexual. După întrerupere, Florin Moruzi a mers la frigiderul persoanei vătămate, indicând cu exactitate localizarea acestuia în camera următoare de lângă cea în care s-a consumat al doilea act sexual, a sustras din interiorul frigiderului bunuri alimentare, pe care le-a pus într-o plasă, mergând înapoi în prima cameră, unde a început să consume din bunurile sustrase, timp în care a ameninţat-o cu acte de violenţă pe victimă, spunându-i că o va lovi dacă va spune cuiva cele întâmplate.

I-a furat mancarea si banii, dupa care a si violat-o Minuta judecătorească


Magistrații din cadrul Judecătoriei Hârșova au decis condamnarea lui Florin Moruzi la 6 ani de închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de viol în formă continuată și furt calificat. Sentința a fost dată pe 27 aprilie 2023 și nu este definitivă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai 6 ani??!! Judecand asemenea atrocitati, victima ramane cu sechele pe viata, dai unui diavol ( om nu se poate numii), 6 ani pedeapsa??!! Asta este o apreciere dreapta???!!! Daca era mama ta, mai astia care ati apreciat ca asta sa fie pedeapsa meriata, tot la fel ati fi dat pedeapsa??
2
0
Închis pe viață nu merită să rămână în libertate și dat să bea apă sărată.
11
0
Pedeapsa capitala e leacul asa potolesti animalul din om.
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510