REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
30.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

I-a incendiat mașina fostului socru, din cauza certurilor din cuplu!

I-a incendiat mașina fostului socru, din cauza certurilor din cuplu!

Replica API 8 aprilie 2022 | 22:16 1958

Ismail Gihan a fost condamnat la 1 an și 6 luni pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și amenințare. Sentința a fost dată pe 16 decembrie 2021, de Judecătoria Constanța și nu este definitivă, pe 28 aprilie urmând a se judeca apelul. Bărbatul este acuzat că, după ce a amenințat victima, tatăl fostei concubine, s-a deplasat la imobilul acesteia unde a incendiat un autoturism care aparținea victimei. Mai mult decât atât, în dimineața următoare, i-a adresat persoanei vătămate, direct și indirect, amenințări prin intermediul apelurilor telefonice și efectuarea unor înregistrări vocale pe aplicația WhatsApp, în sensul că îi va incendia atât imobilului de domiciliu, cât și alte bunuri ce îi aparțin. Vă reamintim că inculpatul este o cunoștință mai veche a oamenilor legii, fiind implicat în mai multe fapte de-a lungul timpului.

Ismail Gihan

Cum s-au petrecut faptele

Conform anchetei, inculpatul, după ce a consumat băuturi alcoolice, după ce s-a certat cu fosta concubină, s-a urcat într-un taxi și a oprit inițial la o benzinărie, de unde a cumpărat 5 litri de benzină. Apoi, a ajuns în fața imobilului și a vărsat benzină pe sol, la aproximativ 1 metru distanță de spatele mașinii, după care a aprins benzina cu bricheta și a plecat din acel loc, susținând că nu a observat dacă a luat foc și mașina. Inculpatul a menționat că nu a vrut să dea foc mașinii ci a vrut doar să sperie familia fostei sale concubine, deși știa că numita aceasta nu se afla la domiciliu, fiind plecată în prezent în Turcia. A mai declarat că nu a vorbit cu nicio persoană din familia Sunitei la telefon înainte de a da foc mașinii și nici ulterior, nu a adresat amenințări niciunui membru al familie fostei concubine, el vorbind la telefon doar cu ea.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au reținut că acțiunea inculpatului de a provoca distrugeri prin incendiere cu benzină autoturismului este de natură a pune în pericol și integritatea altor bunuri, deoarece autovehiculul se afla parcat pe o stradă cu mai multe locuințe, în fața imobilului persoanei vătămate, iar incendiul s-ar fi putut extinde și la alte bunuri, mai ales dată fiind și ora săvârșirii faptei, respectiv 23:50, când persoanele nu sunt atât de vigilente și o eventuală intervenție ar fi fost întârziată. Referitor la conduita după săvârșirea infracțiunii și în cursul procesului penal, instanța observă că inculpatul nu a recunoscut în totalitate săvârșirea faptelor, încercând să minimizeze gravitatea faptelor sale și prezentând diverse motive justificative sau atenuante. Cu toate acestea, în cursul judecății a formulat cerere de recunoaștere a învinuirii. Inculpatul este cunoscut cu numeroase antecedente penale, fiind condamnat în România în perioada 1988-2009 de mai multe ori atât pentru infracțiuni de furt și furt calificat cât și pentru infracțiuni comise cu violență, respectiv tâlhărie și tâlhărie calificată. De asemenea, în anul 2014 a fost condamnat și în străinătate, respectiv în Danemarca, pentru infracțiuni contra patrimoniului.

Cine este Ismail Gihan

Scandaluri, amenințări, distrugeri, furturi – sunt faptele din ”palmaresul” lui Ismail Gihan. Acesta, pe 4 iulie 2021, ar fi deposedat o tânără de 1.150 de lei, prin lovire și amenințare cu un cuțit. Acesta a mers la domiciliul tinerei, care ar fi prostituată, pentru a întreține raporturi sexuale. Ulterior, a bătut-o, amenințat-o cu un cuțit și i-a furat banii. În trecut, inculpatul a fost cercetat și pentru scandaluri, amenințări, distrugeri. Spre exemplu, la un moment dat, aflându-se pe bulevardul Mamaia, în zona Pescărie, în spatele căminelor studențești, a amenințat cu acte de violență asupra unui autoturism și șoferului acestuia de natură să tulbure liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor. A fost amendat de Poliție, el nu a recunoscut, a contestat, dar i-a fost respinsă contestația.

Citește și TELENOVELĂ de TOMIS NORD: SATISFĂCUTĂ, BĂTUTĂ și cu BANII LUAȚI

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Virgile pune mana pe tine maimun cand iese te desunfla . Ai mare grija. Ca ii place sa de-a la caca
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768