REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Mie., 11 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6849
19.4° Constanța Miercuri, 11 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6849
 

I-auzi! Ciolacu acordă o notă de peste 8 mandatului său de prim-ministru

I-auzi! Ciolacu acordă o notă de peste 8 mandatului său de prim-ministru

A.F. 11 septembrie 2024 | 00:00 366

Premierul Marcel Ciolacu consideră că mandatul său de prim-ministru merită o notă de peste 8, în condiţiile în care s-a confruntat cu o serie de provocări generate de contextul internaţional.

I-auzi! Ciolacu acorda o nota de peste 8 mandatului sau de prim-ministruMarcel Ciolacu

"Am o notă peste 8. E un mandat scurt. Fostul prim-ministru... când ştii că părăseşti o funcţie, intervine o conservare şi amâni decizii. În primele luni când vine celălalt prim-ministru, te ocupi de stins incendii - lucru care mi s-a întâmplat mie: cu azilele, cu Crevedia şi multe alte lucruri amânate şi ne-negociate la Comisie, nediscutate... Avem foarte multe reforme de implementat", a spus Ciolacu marţi, la Antena 3.

El a menţionat că mandatul său a fost influenţat de provocări precum pandemia, criza energetică şi războiul din Ucraina.

"Nu sunt perfect, e un lucru evident. De fapt, nimeni nu e perfect. Am multe defecte, dar sunt un om care îmi asum lucruri. Un om care a ieşit din logica de a face calcule reci în ceea ce priveşte sondajele de opinie. Sunt un om care cred că deciziile trebuie să le iei în timp real. Suntem într-o schimbare a societăţii, a lumii, o renegociere politică a lumii, în urma acestui război. Venim după o pandemie, după o criză energetică, un război la graniţă. Toate aceste provocări, normal că au influenţat şi mandatul de prim ministru. Din punctul meu de vedere, fără să fiu arogant, a fost un mandat de prim-ministru plin", a afirmat Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Covrigarul isi da singur nota 8 ,nota asta nu a avut-o niciodata la scoala, revolutia l-a prins muncitor necalificat
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275