REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

I-auzi! Laptop nou-nouț la 15 lei. Țeapă sau adevăr?

I-auzi! Laptop nou-nouț la 15 lei. Țeapă sau adevăr?

Marieta ȘTEFAN 21 august 2023 | 00:00 4454

În era tehnologizării, un device este necesar nu mai este considerat un lux. Cu toate acestea, nu oricine își permite să își cumpere un laptop performant, având în vedere prețurile. Chiar și la mâna a doua, costul nu este la îndemâna oricui. Dar, să se vândă un laptop cu 15 lei parcă e prea de tot. Cu toate acestea, circulă în mediul online astfel de promoții. Or fi reale?!

I-auzi! Laptop nou-nout la 15 lei. teapa sau adevar?

Ne-a atras atenția un anunț de pe net în care se făcea reclamă la vânzarea unor laptopuri, la prețul de numai 15 lei. Cu toate că cei care au postat anunțul ne asigura că nu este o glumă, este puțin verosimil ca unui device nou să i se facă un discount de 99%. 

Cauza este și ea de necrezut. Se spune că la depozitul Amazon din București a avut loc un accident, iar ca rezultat, cutiile de transport cu o serie de laptopuri au fost deteriorate. Oare au fost deteriorate doar cutiile de transport? Sau device-urile au fost și ele afectate?

I-auzi! Laptop nou-nout la 15 lei. teapa sau adevar?Prețurile unul laptop nou ieftin, pe site-urile de specialitate

În continuarea anunțului se specifică o promoție organizată de Amazon, dar, din nou, ne întrebăm, 15 lei? În acest cost nu intră nici măcar cutia de transport...  În plus, cei care comentează în privința anunțului și spun că au primit laptopul, fiind foarte mulțumiți de el, au conturi cu doar două trei postări și la care nu ai acces. Deci mai mult că probabil că sunt conturi false. Oricum, mai degrabă tindem să credem că este o înșelătorie, pentru că este peste puterea noastră de înțelegere de ce un laptop nou ar putea fi vândut la un asemenea preț. 

I-auzi! Laptop nou-nout la 15 lei. teapa sau adevar?Prețurile unul laptop nou ultra-performant, pe site-urile de specialitate

Pe site-rile de specialitate, cel mai ieftin laptop nou costă peste 750 de lei iar unul performant ajunge și până la 42.000 de lei. Mai există o posibilitate. Firmele mari își acoperă reclamă la un produs, în felul acesta, deoarece costul unei reclame adevărate depășește pe cel al pierderii banilor din vânzarea cu discount. Dar, chiar și așa, reducerea este enormă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
I auzi. Sa ne pisham pe ele chiar daca nu sunt tzepe. I auzi
0
0
Normal că este teapa, nu știu ce păzește politia internetului sau marele CNA care este una din cele mai idioate instituții ale statului.
8
1
Ti-a iesit de un kebab?reclama pentru fraieri facuta de incompetenții si necalificatii de la repuulamea.pardon repuulica
10
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016