REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.2° Constanța Dum., 6 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6874
17.2° Constanța Duminică, 6 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6874
 

I-auzi! Taximetrist prins de polițiști fără permis, în trafic!

I-auzi! Taximetrist prins de polițiști fără permis, în trafic!

Victor ROTARU 4 februarie 2024 | 00:00 3374

Polițiștii rutieri se află, în permanență, pe drumurile din Constanța, pentru prevenirea și combatere a evenimentelor rutiere. Cu această ocazie, au depistat în trafic așa ziși șoferi, sau conducători auto care au permisul suspendat. Mai grav este că unii dintre ei nu își pun doar viața lor în pericol, ci și pe a participanților la trafic...sau a clienților, după caz. Un individ care conducea p mașină în regim de taxi nu avea permis, au constat polițiștii.

 

I-auzi! Taximetrist prins de politisti fara permis, in trafic!Razii

Vineri, 2 februarie a.c., în jurul orei 17.40, polițiști din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism în regim de taxi, pe D.N. 2A, în comuna Mihail Kogălniceanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice, pentru perioada în curs.

Nu este singurul exemplu

Tot vineri,  2 februarie a.c., în jurul orei 15.40, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari – Postul de Poliție Lumina au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 22, în comuna Lumina, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 2 februarie a.c., în jurul orei 20.20, polițiști din cadrul Poliției Orașului Ovidiu au fost sesizați de un conducător auto cu privire la faptul că a fost implicat  într-un accident rutier, respectiv o tamponare cu un alt autoturism, condus de un bărbat, pe D.N. 2A. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului care a sesizat organele de poliție, fiind  0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatul a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Și beți, și drogați

Sâmbătă, 3 februarie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Poliției Orașului Hârșova au identificat un bărbat, de 55 de ani, care a condus un autoturism, pe D.J. 225, în satul Saraiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la spital, pentru prelevarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 02.10, polițiști din cadrul Poliției Orașului Murfatlar au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe strada Eliberării din comuna Valu lui Traian. În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

La data de 3 februarie a.c., în jurul orei 02.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Biroul Municipal de Siguranță Rutieră au identificat un bărbat, de 47 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Mamaia, în stațiunea Mamaia, aparatul radar înregistrând viteza de 106 km/h, pe un tronson de drum unde limita de viteză este de 50 km/h.
Bărbatul a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Acțiune a polițiștilor constănțeni

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Poliției Municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.
În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 17.000 de lei.

Activități preventive

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Cogealac au derulat acțiuni de prevenire a violenței în școli și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, la unitățile școlare din satele Tariverde, Râmnicu de Jos și Nuntași. Totodată, polițiștii le-au vorbit elevilor despre siguranța rutieră.

La data de 2 februarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Siguranță Școlară și Prevenirea Criminalității au desfășurat activități de prevenire a victimizării minorilor, a faptelor comise cu violență și a consumului de droguri, la Școala Gimnazială George Enescu Năvodari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Abe dar ce înțelegere au aia de la bolt cu poliția ? Ii oprește și nu le face nimic Bagă viteze oprește peste tot înjură pe toți și poliția nu le face nimic Cum facem ? Slugile nu pățesc nimic ? Asa e ordinul ?
0
1
Care zeci de mii de euro ? Ala ii fac galagie matele de foame !
0
0
La Mangalia la gara face legea clanul Lalai a alungat toți polițiștii locali din Gară...
3
0
Și în orașul e un taximetrist CT32LUX care dred ca umbla beat sau drogat
2
0
N3m3s n***s n***s n***s MUISTUUU, n***s n***s n***s PESEDISTU, n***s muistuuu
0
0
Cel mai smeker taximetrist este robert samata ct 07 smt … omu e bomba face zeci de mii de euro pe luna !
2
0
De ce s******i comentariile cu N3m3s? Recomand cititorilor sa scrie in fiecare comentariu numele N3m3s - patronul replicz.fost psdist. Va mai plateste la n***u slugilor?
0
0
Observ ca ori de cate ori se scrie ceva de taxi apar cei din Mangalia revoltati. Faptul ca nu se intampla totusi nimic ar trebui sa ne dea de gandit ce e cu aia care incalca legea se pare ca cineva ii tine in spate
5
0
La Mangalia la gară trei sferturi dintre taximetristi lucreaza fara acte pe alte masini care nu sunt ale lor , nu au acte de angajare nimic. Sunt ale altora care vor sa faca bani necinstit dar nimeni nu ii controleaza nici ANAF nici ITM nici politiile nimica
5
0
și la Mangalia toate ....specimenele fara carte sunt taximetriști ,cum au luat carnetele,cum au luat licențele.... doar....cineva știe! halal tara,nu ne mai facem bine! toți analfabeți sunt mari taximetriști!
17
0

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710