REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Iancu Cuşu INSISTĂ. Proiectul privind aprobarea PUD-construire hotel în staţiunea Mamaia, în atenţia consilierilor locali

Iancu Cuşu INSISTĂ. Proiectul privind aprobarea PUD-construire hotel în staţiunea Mamaia, în atenţia consilierilor locali

Replica API 20 aprilie 2019 | 00:52 899

Respins în şedinţa din martie

Respins în şedinţa din martie

A doua oară cu noroc?! Planul urbanistic de detaliu - construire imobil S+P+5-8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia, zona Pinguin, investitor SC Real Estate Investment SRL nu a fost aprobat de consilierii locali în şedinţa de luna trecută. Au fost 8 voturi împotrivă, 3 abțineri şi 13 pentru, adică număr insuficient pentru a trece. Aceiași consilieri care s-au abținut să voteze proiectul amintit au votat un proiect asemănător, și anume aprobarea planului urbanistic de detaliu – construire imobil D+P+8E - hotel-apartament, staţiunea Mamaia, zona hotel Caraiman, investitor Bucureanu Anca. Aşa că, investitorul a cerut reintroducerea pe ordinea de zi a proiectului privind aprobarea Planului urbanistic de detaliu – construire imobil hotel-apartament, Stațiunea Mamaia, zona Pinguin. Poate, de data aceasta va fi cu noroc!

Societatea Real Estate Investment este administrată de Iancu Cușu, fratele Mariei Stavrositu, fost deputat PDL!

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/consilierii-si-rechinii-imobiliari-din-mamaia-asta-in-timp-ce-poporul-crede-ca-exista-lupte-pe-bune-pentru-salvarea-spatiilor-verzi-386548/

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SA FACA SONDAJ DE OPINIE LA FEL CA LA MIRCEA 47 PUD
0
0
Pindari imputiti si nesatui ! Sa va fut in gura pe toti de la maimuta incoace, pardon de la miel incoace. Ca atata minte aveti. De oaie. Sa va faca constructorul la beton sa vi se darame sandramaua sau mai bine, voi vorbi cu urmasii lui Bin Laden sa va darame ...ctitoria.
0
0
Nu mai vrem blocuri !!!!!
3
0
Ce fac servicile cata spaga a dat acest machidon sa primesac aprobari si acest teren.
6
0
Astia sunt makedonii. Numai sa corupa, sa faca blaturii si sa dea spagi. Ca exemplu, va relatez cum gandeste un tata de fata make: eh, ce-i trebuie scoala? Face si ea un liceu, o facultate, gen Saguna, apoi dau o spagutza si o bag pe la primarie. Apoi sancaute un glara, un fraier, si o marit! Asta-i makedonul, da o spaga si a rezolvat! Dar, doar cu complicitatea voastra au reusit sa faca atatea matrapazlicuri. Voi ati primit spaga si ati inchis ochii !
9
2
Iancule , o fi bine ?
4
0
fututva morti in gura si eu ma chinui sa imi iau o autorizatie sa imi fac un etaj de atata timp toata treaba e cu spaga , o sa incerc si cu spaga si o sa filmez pe jegosi astia din primarie futuva morti in gura de gunoaie infecte va aranjez eu
14
0
Il ajut eu sa treaca ca e mache ca minr. Noi ne aduna ca tatantarii si ne ajutam intre noi. Traiasca machidonimea noastra. Suntem peste tot acasa, ca Rapid! Dobrogea va fi a noastra in 40 de ani!
10
5
Asta se crede ceea ce nu este. Nu ii da nimeni o oglinda? Cred pe ale lui le-a spart ca se sperie de el la cat de arogant e. Nu inteleg de ce e asa arogant, ca nu a realizat nimic in viata. Cine il recomanda? Familia... ameninta pe toata lumea cu Ovanesian ca le face ca le drege. A terminat facultatea din curtea proprie de jurism si habar nu are de nimic. Un zero, barat!
7
0
te inseli amarnic, daca nu se cumparau apartamente in blocurile astea nu mai construia nimeni asa ca fraierul e ala care da nu ala care face! Iar daca dau inseamna ca nu traiesc doar din salariu.
4
4
De s-ar aproba a doua oara? Daca era viabil se aproba din prima. Sau trebuia sa creasca spaga?
12
0
Si din cauza unor categorii de astfel de "instariti" care pot obtine orice pleaca lumea din Romania. Sunt unii care nu sunt opriti de nimic nu dau socoteala despre nimic si conduc pe baza banilor obtinuti nu intotdeauna corect. Ceilalti au doar sansa unui salariu pe care tot ei se ofera sa-l dea. Nu poti progresa. Eventual vin pakistanezii si filipinezii. Mediul de afaceri e bolnav inca din anii 90. Construim dar tara se afunda.
15
0
Tot machidoni si aici. Votati romani cu PNL si USR, ca o sa simtiti pe piele voastra umilinta voastra ca pe timpul bashinosului.
9
2
Am pus mana pe Coremar, cu putin noroc pun mana si pe banii lui socru-miu, sunt inconjurat de slugi si turnatori... Credeati ca m-am insurat din dragoste? Nu! Ce-mi pot dori mai mult de la viata?
11
1
acum trece sigur. are un prieten, mandatar. prima data a incercat cu vocea si talentul.
18
0
Acest clan parca are fabrica de bani iar noi parca am dormit toata constanta
17
1
Nu-i mai opreste nimeni si nimic. Nu avem legi, nu avem justitie
25
2
armanu nu chiari
8
20

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677