REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.1° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
27.1° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Iancu Cușu și Iancu Stavrositu s-au ales cu dosar penal pentru ultraj!

Iancu Cușu și Iancu Stavrositu s-au ales cu dosar penal pentru ultraj!

Replica API 25 mai 2022 | 01:13 10760

Soțul fostului deputat PDL în Parlamentul României, Maria Stavrositu, Iancu-Adrian Stavrositu, şi fratele său, Iancu Cuşu, s-au aflat în atenția procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, acuzați de ultraj. Victima ar fi un avocat, Alper. R, din Constanța. Potrivit informațiilor noastre, între Stavrositu și Cușu ar fi izbucnit un conflict la instanțe, legat de un proces.

Iancu Stavrositu

Iancu Cușu și Iancu Stavrositu, fost consilier județean, au fost urmăriți penal de procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, într-un dosar din anul 2019. Plângerea a fost făcută de un avocat, Alper R, din Constanța, care-i acuză de ultraj. Potrivit informațiilor noastre, între avocat și cei doi afaceriști ar fi izbucnit un conflict, în 2019. Alper R. era avocatul unei părți adverse dintr-un dosar în care apăreau și Iancu Cușu și Iancu Stavrositu.

Avocatul le-a formulat plângere la Parchet, pentru ultraj. Urmare a cercetărilor, cei doi au primit NUP, fapt pentru care dosarul a fost clasat, anul acesta. Însă, partea vătămată a formulat plângere împotriva soluţiei de neurmărire/netrimitere judecată, pe 9 martie a.c. Pe 17 iunie, magistrații Tribunalului Constanța urmează să decidă dacă retrimit dosarul la procurori sau resping acțiunea avocatului care-i acuză pe afaceriști de ultraj.

Maria Stavrositu

Iancu Cușu și Iancu Stavrositu au ajuns, de mai multe ori, în atenția opiniei publice din Constanța, în principal prin prisma proiectelor imobiliare în care aceștia sunt implicați. Familia Mariei Stavrositu, fostul deputat, împreună cu soțul ei, Iancu Stavrositu, dar și cu fratele, Iancu Cușu vor să construiască un hotel în zona Capitol. Proiecte imobiliare nu au doar în Constanța, ci și în Mamaia.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai multe amanunte in ziarul Constatareala.ro articolul despre agresorul Ramazan Alper si victima Filisan Cristiana. Deci agresorul loveste, apoi depune plangere cum ca a fost agresat. Este o practica des folosita de Ramaza, La fel e si in cazul articolului, in care ziarul, redactorul sunt complici cu povestea mincinoasa a lui Alper.
1
0
Astfel, Cristiana Filisan a fost lovita cu pumnul de avocatul Ramazan Alper. Lovita, trantita si apoi scoasa cu forta din sala de catre Alper, Filisana a avut totusi prezenta de spirit sa filmeze in timp real cu telefonul. Plangerea depusa de cristiana Filisan a fost insotita si de filmarile de rigoare. Alper a realizat mai tarziu ca e filmat si a alergat sa depuna el plangere cum ca a fost batut de Filisan Cristiana.
0
0
cipani jegosi
0
0
falsutidhsosh
0
0
ambii e doi penali, si sotia, trebuie saltati repede,ptr la baile reci ,vreo 10 ani, niste mai mutoi, si hoti la core mar, ,asta stii cimpa nzeii ,hata carti a**.
1
0
Iancule , baniiii! Crezi cq te gratiez? Te astept sa faci plata m***. Cat sa te mai astept? Daca te dau la executor, o sa zici ca-s bulangiu.
2
0
Boala pe cipani
0
0
Iancu Cusu datoriile de 2 ani ??
0
0
Iancu, plateste-ti datoriile jegule
1
0
primele generatii incaltate au inceput sa faca scandal he he
1
0
doamna ne spune si noua daca tot 5000 a dat sa ii ajunga adrasla la liceu
1
0
Povesti cu cipanzei.
0
0
Astia s mai rai decat romii. Au acaparat orasul gumarii nespalati.
1
0
A**a are fatza de ultraj ! Daca-i zici doua fuge la masa plangand !
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768