REPLICA ONLINE CONSTANTA

27° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
27° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Iancu Stavrositu a rămas fără permis pentru 90 de zile

Iancu Stavrositu a rămas fără permis pentru 90 de zile

Mirela PASCAL 15 decembrie 2022 | 00:00 5258

Cum a rămas Adrian Iancu Stavrositu fără permis de conducere, timp de trei luni? Simplu: a circulat cu peste 100 de km/m, într-o zonă unde limita este de 50 km/h. S-a întâmplat în București, pe Calea Văcărești.

Adrian Iancu Stavrositu

Adrian Iancu Stavrositu este unul dintre afaceriștii constănțeni cu notorietate. Este soțul fostului deputat Maria Stavrositu, acționar la Coremar și, mai nou, consulul onorific al Georgiei la Constanța. Iar, pentru cei care nu știu, este și ”client” al polițiștilor de la Rutieră. Stavrositu a fost prins, recent, cu 102 km/h, în timp ce conducea pe Calea Văcărești, către Piața Sudului, sector de drum unde limita de viteză maximă legal admisă este de 50 km/h, depășind, astfel, viteza cu peste 50 km/h.


A fost oprit de un polițist, care i-a adus la cunoștință faptul că a fost înregistrat de aparatul radar cu viteză, drept pentru care a fost sancționat contravențional cu 9 puncte amendă în valoare de 1305 lei și măsura administrativă a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile. Nu a digerat bine sancțiunea, așa că a contestat-o.

Potrivit informațiilor noastre, Stavrositu nu a recunoscut, în procesul verbal, că a avut viteză. I-au demonstrat însă polițiștii de la Brigada Rutieră din București, când au venit cu imagini video pe masa instanței, care atestă că, într-adevăr, a depășit limita de viteză cu 52 de km/h.  Pe cale de consecinţă, procesul-verbal a fost în mod legal şi temeinic întocmit, spun judecătorii, iar sancţiunea contravenţională a rămas valabilă. Pe 9 decembrie, Stavrositu a contestat decizia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ion care iti torni beton fix unde a tras marcu cu arcu' cred ca neuronul de baza iti lipseste dar asa e in ziua de azi prostocratia e la putere si informatia banned.video F U CK OFF si tu si neamu' ma'tii de oaie spalata pe creier
1
0
Cine este personajul ?
2
0
Iani este tare periculos la volan! Feriti-va! Scapa cine poate! Am glumit, sa nu credeti asa ceva. Este un baiat sufletist, darnic si ajuta pe oricine! Iar am glumit..
5
2
Tupeu si prostie de cipan.
10
3
Bine ca a nimerit nimeni pe raza de actiune a dilimanului ca il trimitea asta in mormant cu tot cu dreptatea pe care ar fi avuto ala,in cazuri dastea normal este 90 de zile permisul suspendat dupa care daca soferul mai vrea sa conduca sa dea un examen neuropsihiatric caci poate nu este normal omul,altfel nu poti intelege cum poate cinevava sa circule cu peste 100 Km/h in localitate.
7
1
De ce au cipanzeii permis de conducere ?
12
2
Pe bune? Asta nu stie sa mearga drept cu picioarele si are permis? Nu trebuie sa stii sa citesti sa iei permisul? Banutul aoa e tot ce stie rama asta
12
1
Om de afacere.An România hoții sunt denumiti oameni de afacere.
12
2
vietatile de mai jos, lockdown si realiate, sunteti bine la neuron?
7
1
In loc sa ne intrebam cine raspunde pentru acele Lockdowns? Arahat?Dulapul mergator de la Cotroceni ?ala care dadea mita la cel mai inalt nivel si folosind cea mai puternica moneda care l-a propulsat din Primar in Stejar de Cotroceni?CINE RASPUNDE CA EU AM PIERDUT BANI DIN CAUZA LOR si cred ca si voi,altii nu au ajuns la inmormantari la rude sau le-au fost omarate rude...CINE RASPUNDE?ca o sa inceapa lumea sa va ia din rude la injuraturi(initial) si flegme(de moment) pana la dezbracarea de haine(blana/piele/made in italy) si deposedarea de obiecte marca Rolex,Cartier,Chopard,Bvlgari,Hublot,etc de pe respectivele amante sau secretare.
6
9
S-a furat la greu cu serul mortal si nici pana in ziua de azi nu se stie cat costa o doza a mortii.Contractele sunt redactate si nimeni nu isi asuma nimic.Nu isi asuma nimeni NORD STREAM si gaura facuta in ea.Nimeni nu mai vorbeste de WuHAN sau de ceea ce se intampla cu poporul chinez pentru ca nu e Zelensky si doar el este prioritatea SCLAVA AZOV BATTALION si STEPAN BANDERA care nu era nazist e fake news.Votul nu mai e ce a fost nu ca ar fi fost dar dupa ce am vazut in USA e clar ca nu mai e nicaieri nimic.Sa ne dorim ceea ce isi doreste Europa adica nu pace ci arme trimise pana incepe cu ciuperca atomica ca doar asa militeaza Klaus Schwab, G Soros (care a ramas cu banii de la neamu' lui in timp ce erau gazate rudele,mintind ca e crestin si adoptat de un nazist o spune el cu gura lui in interviu)si restu' de sclaveti vanduti acestori impostori. Senilul "chirias" de la Casa Alba isi abuza fiica,nepoata ca si baiatu' sau H unter care traia cu cumnata'sa in timp ce se dadea si la nepoata'sa dar HEI CE FRUMOS e la TARGUL DE CRACIUN in asteptarea minciunii de an cu an.KEEP CALM AND WATCH TV ca in curand lasati orfani,nu copii.
4
9
ca are fatza de constantean. Pur !
14
1
Cine poate, oase roade. Majoritatea in Romania o swg, iar cand se mai incinge tarata in voi va inventam cate-un partid politic sa-l votati, iar voi va repeziti ca niste caini dand din coada sa stampilati PPDD, HAUR, USR trimitand militieni si securisti in parlament, scursuri ca Vasiliew, Shosoaca, Nasui Motorola, sa va reprezinte.
3
12
Gata cu stirea asta am rezolvat problema economica a tarii si in acelasi timp am cumparat si 100 de F35 pe datorie,am iesit din OMS si alte organizatii naziste.Cu stirea asta se ridica nivelul de trai al romanului cu 70% ce mai vreti? e ok nu ?Cu stirea asta am aflat si cine a intepat conducta NORD STREAM si ca FAUCI facea gain-of-function pe virusi de tip Corona la WU-HAN LAB cu 3,5 milioane date de Obama
4
12
A ramas pietin 90 de zile pentru cateva zile invers ce am vrut sa zic
10
0
iar maimute cipane?
21
3
W nevinovat domnule. Toti astia care se cred cu doua perechi de coaeee, se cred intangibili. Vezi speta felics stroe. Lq final o sa vedeti ca politistul iese vinovat si isi da demisia. Si mai vrem in Shenghen. N-ai cu cine mah!
25
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436