REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.1° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
21.1° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Ianis Hagi a ratat un transfer la Marseille! De ce a picat afacerea

Ianis Hagi a ratat un transfer la Marseille! De ce a picat afacerea

Replica API 17 iulie 2019 | 00:00 789

Ianis Hagi, 20 de de ani, a fost aproape de un transfer la Olympique Marseille înainte să semneze cu Genk. Directorul sportiv al lui OM, Andoni Zubizarreta, a insistat pentru tânărul mijlocaș, dar a renunțat din cauza sumei de transfer.

Încă o confirmare că Ianis Hagi a fost urmărit intens de cluburi importante din Europa.

Potrivit L'Équipe, Marseille l-a avut pe listă pe mijlocașul în vârstă de 20 de ani, dar s-a retras din cursă invocând un motiv uluitor: pentru Olympique, 8 milioane de euro însemna o sumă prea mare. Nu pentru că francezii nu îl considerau un jucător valoros, ci pentru că nu aveau fonduri suficiente!

Directorul sportiv al lui OM, fostul mare portar spaniol Andoni Zubizarreta, l-a urmărit pe Ianis și îl voia pe „Velodrome”. „Avertizați de posibilitatea de a-l recruta pe fiul lui Gheorghe Hagi pentru o sumă rezonabilă, 8 milioane de euro, conducătorii marseillezi s-au arătat entuziasmați inițial înainte de a bate în retragere. Nu erau bani”, a comentat jurnalul francez, încheind: „Internaționalul român ar fi fost o puternică plusvaloare pentru Marseille”.

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alta gogoasa spusa de "marele" consilier Gica Popescu ; cica Hagi a fost vindut pe suma de 8 mil E , dar clubul Genk a anuntat ca a dat numai suma de 4 mil E m. Se cunoaste Gica ca a "studiat" la puscarie.
0
0
de ce nu vorbim de Puscas, stralucitor in comparatie cu baiatul tatii.
0
0
inca se mai vorbeste de Agi jr ? Lasati copilul linistit. Strange tatsu banii sa-l ia inapoi peste 2 ani, rupt in cur de prin Europa si sa-l faca iar zmeu peste pustanii aia.
2
0
Marseille nici nu si-a dat seama ce au pierdut !!! Barca si Dortmund s-au batut pt el !!! Barca a facut infarkt ca la pierdut, Sevilla e KO , Man City , Arsenal , Leicester, sunt debusolati, Mai sunt ceva gogosi marca Gica Popescu ?
4
2
La cat de mult si de bine a jucat si la cat ati scris despre cilimean mai bine dadeati stirea la diverse nu la sport.
2
0
Iar incepeti cu a fost aproape, a ratat,... !? A fost. Sa munceasca, sa se afirme si mai putin zgomot si laude inchipuite, da. Ii faceti mai mult rau acestui manz. Manzul lui tata!
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212