REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Ianis Hagi a refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la tatăl lui. Cere este motivul

Ianis Hagi a refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la tatăl lui. Cere este motivul

A.F. 14 octombrie 2023 | 00:00 2549

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în iunie 2023, după ce fotbalistul și-a dat seama că își dorește să petreacă toată viața alături de frumoasa lui logodnică, iar cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă. Cu această ocazie, fotbalistul de la Alaves a avut parte de o surpriză uriaşă din partea tatălui său!

Ianis Hagi a refuzat cadoul de nunta de un milion de euro de la tatal lui. Cere este motivulIanis Hagi, Elena Tănase

Ianis Hagi a refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la tatăl lui. Gică Hagi s-a oferit să-i cumpere fiului său o vilă de peste un milion de euro, în zona Pipera, dar actualul internaţional român a refuzat politicos cadoul.

„Ianis i-a mulțumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe. Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machidonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva”, a mărturisit un apropiat al familiei pentru Cancan.

La sfârșitul lunii iunie, mijlocașul echipei naționale și-a cerut iubita de soție într-un cadru de poveste, la Paris, lângă Turnul Eiffel. Aranjamentele de flori albe cu lumânări și cu petale de trandafiri pe jos au lăsat-o fără cuvinte pe Elena Tănase, care a acceptat, printre lacrimi, propunerea iubitului ei. Ianis Hagi nu s-a zgârcit nici atunci când a ales inelul de logodnă, pentru care a scos din buzunar aproape 100.000 euro. „Ce bucurie, sunt fericit. Bravo lui, că îşi asumă, ia decizii, e responsabil. Un copil liniştit, eu ca părinte sunt foarte foarte liniştit. După aceea am aflat şi noi, şi de o parte şi de cealaltă. Cred că am fost printre primii care au aflat. Nu, nu, doar ce s-a întâmplat între ei doi. Să se împace unul cu celălalt, să meargă împreună pentru că împreună pot fi puternici. E o decizie luată, copiii cresc, devin responsabili şi mă bucur. El decide!”, a declarat Gică Hagi.

Totuși, Gică Hagi a primit acceptul fiului săi ca să plătească absolut tot ce ține de nunta programată vara lui 2024, acesta fiind şi unul dintre obiceiurile practicate la aromâni, ca socrul mare să se ocupe de tot evenimentul, citează romaniatv.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Domnule Gica Hagi, aveati un netot de nepot, acum circa 20 de ani. Locuia la Trocadero, in blocul mic, de 4 etaje, avand o singura scara, de langa actualul Alfa Beta. Obisnuiati sa-i imprumutati des masina dvs, un Mercedes decapotabil SL, cu numarul CT-10-HGH. Idiotul, crezandu-se invincibil datorita legaturii de rudenie cu dvs, se lega de oameni nevinovati, in trafic, prin Constanta. S-a legat inutil si de mine. M-a amenintat ca se da jos si imi da o palma! Nu mai intru in detalii, cert este ca se credea zmeul soselelor. Nu-i cunosc numele, ii cunosc doar alura. Un individ mic si indesat, hidos, repugnant. Ce s-a mai ales de el? L-ati pus sef peste vreo ramura sau ramurica a afacerii dvs fotbalistice? Daca da, va va insela asteptarile si va va trada interesele! Va asigur! A aratat o calitate umana de deplans! Sta si el la rand la 50-100 de mii de EUR cadou? De nunta, de divort, de deces...
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513