REPLICA ONLINE CONSTANTA

34.5° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
34.5° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Ianis Hagi crede în calificarea României la Euro 2024: „Acest grup are un potențial enorm”

Ianis Hagi crede în calificarea României la Euro 2024: „Acest grup are un potențial enorm”

Virgil STOIAN 18 noiembrie 2023 | 00:00 1222

Dubla decisivă cu Israel și Elveția pentru calificarea la Campionatul European din 2024 este privită cu optimism de tricolori, care sunt convinși că România se va întoarce la un turneu final după o pauză de opt ani.

Ianis Hagi crede in calificarea Romaniei la Euro 2024: „Acest grup are un potential enorm”Ianis Hagi

Ianis Hagi speră ca tricolorii să termine grupa pe primul loc

După opt partide disputate în Grupa I a preliminariilor, România e lider neînvins, cu patru victorii și patru remize.

Jucătorul lui Alaves a vorbit pentru FRF TV despre meciul decisiv cu Israel, care poate califica matematic România la turneul final de anul viitor.

„Mereu am spus că acest grup are un potențial enorm, am fost puși în fața unui examen important, iar noi mereu am reușit să scoatem rezultate bune. Curajul e de două ori mai mare, suntem aproape de a ne îndeplini obiectivul.

Dar rămânem cu picioarele pe pământ, încercăm să fim echilibrați. Știm că sunt două meciuri cu presiune mare, dar suntem obișnuiți să jucăm aceste tipuri de partide. Clar, la sfârșitul campaniei sperăm să fim fericiți.

Partida cu Israel va fi decisivă, e o partidă cu presiune mare, dar în același timp, dacă scoatem un rezultat pozitiv suntem calificați la EURO.

Apoi, venind acasă, jucând pe un stadion plin pe Arena Națională, sperăm să scoatem tot așa un rezultat foarte bun, să jucăm spectaculos și să facem fericiți toți fanii care au fost alături de noi de la începutul campaniei până în ziua de astăzi.

Cred că am demonstrat de-a lungul campaniei că indiferent situația meciului și de condiții, am reușit să ne adaptăm și să luptăm. Cred că am arătat că suntem pregătiți de orice fel de meci sau hop care e în fața noastră. Dar munca nu este terminată. Mai avem două meciuri și trebuie să jucăm așa cum ne dorim și am plănuit.” potrivit hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ianis sa inceapa sa joace fotbal, nu bambiliciul lui obisnuit, in prima repriza am fost cu om in minus din cauza lui! golul a fost pur intamplator, se vede clar pe reluare, capul in pamant, centreaza unde nimereste, apoi sutul la fel...a avut noroc chior ca a frecut sutul de fundasi. apoi portarul a vazut tarziu mingea... clar, noroc chior la gol !
0
0
m akidoni smenari cu roxadustat
2
0
La cat de p***t esti, normal ca nu stii sa citesti. Ia vezi putin presa din spania, ce zice? Citeste. Bineinteles daca stii sa citesti. Cioban esti tu ba", cu tot neamul tau, de la bunica-tu si taica-tu. Prostule. Pune mana pe carte, du-te la scoala, ca sa termini si tu 8 clase. Boule!
1
3
Degeaba promovați progenitura ciobanului de la Faru, că tot slab este. Are ăsta talent ce i-a mai rămas lui Edi Iordănescu ...
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712