REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Ianis Hagi, despre calificarea la EURO 2024: Ne dorim să terminăm acest turneu cât mai târziu

Ianis Hagi, despre calificarea la EURO 2024: Ne dorim să terminăm acest turneu cât mai târziu

A.F. 28 iunie 2024 | 00:00 729

Mijlocaşul Ianis Hagi a declarat, după calificarea echipei naţionale de fotbal a României în optimile de finală ale EURO 2024, că următorul obiectiv al "tricolorilor" este să părăsească turneul final cât mai târziu posibil.

Ianis Hagi, despre calificarea la EURO 2024: Ne dorim sa terminam acest turneu cat mai tarziuIanis Hagi

"Ne-am îndeplinit primul obiectiv şi am câştigat grupa. Pe lângă obiectivul fotbalistic, aveam şi obiectivul de a scoate lumea în stradă, de a fi mândri de această generaţie şi cred eu că am reuşit să o facem. Ne dorim să terminăm acest turneu final cât mai târziu. Suntem la primul turneu final ca echipă, dar avem un tonus bun", a spus Hagi la Pro TV.

El a spus că pentru "tricolori" calificarea în optimile de finală ale Campionatului European nu reprezintă o surpriză.

"Este o surpriză pentru cei care nu ne cunosc. Mentorii pe care noi i-am avut de mici copii ne cunosc personalitatea, suntem învingători. Noi nu luăm niciun meci cu gândul la egal, încercăm mereu să mergem la victorie. Cu aceste rezultate am ridicat ştacheta şi va fi greu să ne menţinem acolo, dar vom da 100% pentru echipa naţională şi vom muri pentru acest tricou", a mai spus Hagi.

Selecţionata României s-a calificat în optimile de finală ale Campionatului European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, din postura de câştigătoare a Grupei E, după 1-1 (1-1) cu Slovacia, miercuri seara, pe Frankfurt Arena.

Tricolorii au trecut pentru a doua oară de faza grupelor, după ediţia din 2000, însă acum au reuşit să termine pe primul loc.

România va juca în optimile de finală ale EURO 2024 pe 2 iulie, cu a treia clasată din Grupa A, B, C sau D, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu nu shtiu dece dupa un rezultat bun al Romaniei apare baiatu lui tata cu declaratzii,el care este cel mai slab din lot daca ne uitam unde joaca ceilaltzi fotbalishti romani,se shtie ca Rangers a cautat un club unde sa ii faca vant lui Hagi,l-a luat Alaves i-au dat spanioli cateva shanse dupa care sau lamurit si i l-au dat scotzienilor inapoi,acum dupa Euro poate ii gasesc scotzieni vreun club unde sa il dea caci ei au spus clar ca nu il mai vor dar pana la startul EURO nu iau gasit o echipa unde sa il dea. Deci chestia asta ca voi jucatzi cu sufletul"adica fara interese materiale"este falsa pentru jumatate din echipa,ba din contra natzionala este shansa voastra sa scoatetzi capul in fotbalul mare,pai nu va amintitzi ce galagie facea"regele"cand "printzul" nu a fost chemat la natzionala ?.
2
0
un puturos si un increzut. ma uitam cit de lene ii era sa alerge. edi l-a bagat in lot de gura lui hagi senior.
4
0
Si ce faci cu nunta?
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016