REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Sâm., 20 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6796
28.7° Constanța Sâmbătă, 20 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6796
 

Ianis Hagi e față în față cu transferul carierei

Ianis Hagi e față în față cu transferul carierei

Victor ROTARU 26 august 2023 | 00:00 1844

Rangers vrea să îl vândă pe Ianis Hagi (24 de ani) și i-a stabilit deja prețul, iar acum așteaptă oferte pentru internaționalul român.

Ianis Hagi e fata in fata cu transferul carierei

Scos de pe lista UEFA și dezamăgit de decizia antrenorului Michael Beale, mijlocașul român este gata să-și încheie aventura în Scoția după 3 ani.

Prima ofertă a venit din partea celor de la Trabzonspor, însă pentru Ianis Hagi a revenit în actualitate varianta Celta Vigo, grupare care s-a mai interesat de serviciile sale în trecut. 

Fabrizio Romano scrie că Celto Viga l-a cedat pe Gabriel Veiga în Arabia Saudită, la Al Ahli. Ianis Hagi are același profil ca și fotbalistul spaniol, iar gruparea de pe Balaidos este din nou interesată de serviciile sale.

Presa din Spania a scris, în primăvară, că fiul lui Gică Hagi se află pe lista de transferuri a celor de la Celta Vigo. Odată cu plecarea lui Gabri Veiga, Ianis Hagi a primit "verde" pentru transferul în La Liga.

“Celta este probabil clubul despre care s-a scris cel mai mult că îl dorește pe Ianis în această vară. Tatăl său a jucat în Spania, la Barcelona și Real Madrid, iar el a recunocut că și-ar dori să-l vadă pe băiatul său în Primera“, scriu cei de la Football Scotland.

"Sper să poată reveni la forma în care era înainte, când a fost cel mai bun. Da (n.r. dacă i-ar plăcea să-l vadă în fotbalul spaniol?). Eu am jucat acolo mulți ani și sper că într-o zi va ajunge şi el. Ianis este fericit la Rangers, dar fotbalul din Spania creşte frumos" - Gică Hagi, pentru Marca, în luna iunie, potrivit digisport.ro

Potrivit informațiilor oferite de presa scoțiană, Rangers dorește apriximativ 6 milioane de euro pentru a-l ceda definitiv pe Hagi. 

  • 24 de ani are Ianis Hagi
  • 4 milioane de euro e cota de piață a lui Ianis Hagi

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Îl vrem pe Iannis la noi.
1
1
cred ca gica este preocupat de baiatul lui, ca orice parinte.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712