REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
30.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ianis Hagi, în SuperLiga României? Anunțul venit din Scoția

Ianis Hagi, în SuperLiga României? Anunțul venit din Scoția

Victor ROTARU 10 iulie 2024 | 00:00 2784

Ianis Hagi (25 de ani) este la doar un pas să o părăsească pe Rangers, formație la care este legitimat încă din ianuarie 2020.

Ianis Hagi, in SuperLiga Romaniei? Anuntul venit din Scotia

Intrat în ultimul an de contract, ”Prințul” pare să nu mai aibă viitor pe Ibrox Park și este în căutarea unei nou aventuri fotbalistice.

Scoțienii au vorbit despre un schimb Ianis Hagi - Albion Rrahmani

Ianis Hagi încă nu și-a găsit echipă, iar jurnaliștii scoțieni anunță posibilitatea ca acesta să revină în SuperLiga României.

Rangers și-l dorește în continuare pe Albion Rrahmani (24 de ani) de la Rapid, iar cei de la Rangers News au vorbit despre un posibil schimb între cele două formații, mai ales că Neil Lennon a avut o declarație recentă despre fiul lui Gică Hagi.

    ”Vino aici, vino să joci la Rapid! E bine-venit dacă vrea. A avut probleme cu accidentările, dar este un jucător bun. Deci e binevenit aici, să-i spuneți”, a transmis noul antrenor al Rapidului.

Astfel, sursa citată a scris despre o variantă care pare imposibilă în acest moment: Ianis Hagi la Rapid, iar Rrahmani să ajungă pe Ibrox.

”Cu toate acestea, un schimb cu Rapid București ar putea fi în cărți.

Noul antrenor al Rapidului, Neil Lennon, și-a exprimat admirația pentru un om pe care îl cunoaște bine din derby-urile Old Firm, iar Albion Rrahmani ar putea să meargă în direcția opusă”, a scris sursa menționată mai sus.

Ianis Hagi a evoluat în două perioade în Liga 1, în ambele la Viitorul, actuala Farul. ”Prințul” a debutat în 2014, iar în 2016 a plecat la Fiorentina pentru 2 milioane de euro. Doi ani și jumătate mai târziu, acesta s-a întors sub comanda tatălui său, iar în iulie 2019 a plecat din nou, de data aceasta la Genk pentru 4,7 milioane de euro.

  •     Două milioane de euro este cota de piață a lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com.
  •     99 de meciuri, 16 goluri și 21 de pase decisive a reușit ”Prințul” la Rangers.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mare știre mare! Cine este Ianis Hagi? Pana la 25 de ani nu a arătat nimic. Trăiască tata ca altfel..... Lăsați-l mai oameni în pace ca băiețelul asta bătrânel nu are nici o treaba cu fotbalul. Dacă până la vârsta asta nu a făcut nimic nici de acum încolo nu va face ceva. Ce sa ii faci, în fotbal degeaba e tata cine e ca pilele nu folosesc la nimic. Pilele nu joaca în locul tău
1
0
E zero barat. Și asta s-a văzut demult. Tata sa traiasca
1
0
Nici o sansa sa scapam de idiotul asta.
3
2
Mai bine fcsbee în curtea lui nea Jiji brânză de oi cu roșii și la anul la PSJ mee
2
0
dar a scos penalti,lăsați omul în pace nu mai fiți răutăcioși ,ce a făcut familia Hagi pentru Romania în sport nu a făcut nimeni.Multumesc, familia Hagi sunteți un exemplu !!!!!!
1
4
Sparge banca de rezerva,talent zero
2
3
nu am vazut m*******i laudarosi! sa trancani toata ziua despre berbeci.
0
0
CE L MAI BAGATI ATAT AN SEAMA PE ANTITALENTUL MACHIIDONESC.BAI NAS ROSU [HAGI G.]NU L MAI PROMOVA ATAT PE FITU CA E ZERO BARAT.NU TI E RUSINE,CAND TOATA LUMEA ATI ZICE CA FITU E FOARTE SLAB LA FOTBAL?LASAL FRATE SA SE FACA ACTOR CA I MAI BINE PENTRU EL.
4
1
Tasu ii face reclama
4
0
A tras echipa inapoi cand a jucat. Trebuia sa fie a treia rezerva a lui Man sau a patra a lui Mihaila. Mana moarta si cu Slovacia si cu Olanda.
10
2
Vânzare! Mini aparatul de aer condiționat portabil răcește, hidratează și reîmprospătează. Silențios și portabil, poate fi dus la serviciu sau la plajă, răcește perfect și rapid camera. Preț foarte frumos ---> use.my/arctrum
0
2
Anuntzul venit din Scotzia"mai romanilor luatziva gloaba inapoi".
10
2
S-a nascut talent si moare speranta
14
10
Atât reclama ....... locul lui este in liga a 3 a
15
12

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510