REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.6° Constanța Joi, 1 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6808
27.6° Constanța Joi, 1 August 2024 Anul XX Nr. 6808
 

Ianis Hagi, petrecere de logodnă, la Constanța

Ianis Hagi, petrecere de logodnă, la Constanța

A.F. 16 octombrie 2023 | 20:48 5106

Ianis Hagi (24 de ani) și Elena Tănase (24 de ani) au organizat astăzi, la Constanța, petrecerea de logodnă. Imediat după cel mai bun meci avut în tricoul primei reprezentative, gol, pasă de gol și penalty obținut în România - Andorra 4-0, Ianis Hagi s-a grăbit către Constanța.

Ianis Hagi, petrecere de logodna, la Constanta

La Grand Imperial Ballroom are loc astăzi petrecerea de logodnă, o confirmare a frumoasei relații pe care o are de câțiva ani cu Elena Tănase, fiind un eveniment restrâns, doar cu familia și prietenii apropiați.

Mijlocașul împrumutat de Rangers la Alaves a făcut spectacol pe ringul de dans, pe ritmuri de muzică machedonească. Elena, constănțeancă dintr-o familie de aromâni, i-a fost alături la fiecare pas.

Ianis Hagi, petrecere de logodna, la Constanta

Ianis a cerut-o în căsătorie pe iubita lui în luna iunie a acestui an, în timpul unei vizite la Paris.

„Îmi place să am relația privată, așa sunt în viața de zi cu zi. Relația noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea, suntem foarte fericiți. Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine. Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit, știi asta“, a spus Ianis Hagi, după momentul cererii în căsătorie.

Ianis Hagi a refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la tatăl lui

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase în iunie 2023, după ce fotbalistul și-a dat seama că își dorește să petreacă toată viața alături de frumoasa lui logodnică, iar cei doi îndrăgostiți se pregătesc de nuntă. Cu această ocazie, fotbalistul de la Alaves a avut parte de o surpriză uriaşă din partea tatălui său!

Ianis Hagi, petrecere de logodna, la Constanta

Ianis Hagi a refuzat cadoul de nuntă de un milion de euro de la tatăl lui. Gică Hagi s-a oferit să-i cumpere fiului său o vilă de peste un milion de euro, în zona Pipera, dar actualul internaţional român a refuzat politicos cadoul.

„Ianis i-a mulțumit mult tatălui său, i-a spus că-i este recunoscător pentru că s-a gândit la un asemenea gest, dar că și-ar dori să își cumpere singur un apartament în zona Primăverii, acolo unde să locuiască alături de soție când vor veni în țară. I-a spus că vrea să pornească în căsnicie cu ceva cumpărat de el, pe propriile lui forțe. Gică nu s-a supărat, a apreciat foarte mult gestul fiului său și faptul că gândește ca un bărbat adevărat. I-a spus că, totuși, și-ar dori să respecte tradiția machidonească și să plătească el absolut toate cheltuielile de nuntă. Ianis a fost de acord, ei sunt o familie foarte unită, rar mai vezi așa ceva”, a mărturisit un apropiat al familiei 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta pare fata cuminte!intradevar se potrivesc spre deosebire de toti nepotii si nepoatele care se leaga de numele hagi!o adunatura de tarfe si c***e masculine care se tavalesc unde si cu cine apuca!cand o sa ajunga la urechile lui hagi o sa innebuneasca mai mult ca la un penalti neacordat
2
0
Sa traiasca toti ofticati care intra sa lase comentarii din invidie! Familia lu Dida impecabila si Hagi de asemenea! Asa ca nh va mak faceti de cacuta sa lasati comm
2
9
50 la suta din avere e PA, o sa regrete in curand !
6
1
sa traiasca nea Horica, de la DeNeA fara numar
3
1
Felicitari.
5
1
frumosi copii! sa fie sanatosi si sa ramana la fel de educati si modesti
9
5
Frumosi copii!sa fie sanatosi si fericiți!
12
5
Mutu' e golan, alta mancare de peste!
11
3
Frumos, da’ cam devreme ( vezi cazul Mutu).
11
5

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513