REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
23.4° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Iată ce INVESTIȚII de LUX vor fi făcute în portul MIDIA Năvodari!

Iată ce INVESTIȚII de LUX vor fi făcute în portul MIDIA Năvodari!

Replica API 11 iunie 2021 | 23:10 4182

Portul Midia din Năvodari a reintrat în atenția investitorilor. De această dată, discutăm despre societatea Comagra SRL ce a elaborat un proiect ce a ajuns pe masa Agenției pentru Protecția Mediului. Investitorii doresc să construiască un complex hotelier. De amintit este faptul că societatea a elaborat, în luna octombrie a anului trecut, PUZ pentru proiectul fiind denumit „Midia Grand Marina”. Terenul pe care ar urma să fie edificată investiția este amplasat în Năvodari, incinta Port Midia, parcela 38, str. Depozitelor, nr. FN.

Complex hotelier în Portul Midia Năvodari

Societatea Comagra SRL a depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa proiectul privind ,,Construire Complex Hotelier”, imobilul urmând a fi edificat în Năvodari, incinta Port Midia, parcela 38, strada Depozitelor, numărul FN.

Răspunsul autorității competente a publicat, recent, un document prin care anunţă că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului. Astfel, investitorii Elena Mușat și Amin Hrishieh poate demara acțiunile în vederea obținerii documentelor necesare în vederea edificării imobilului.

Iată ce presupune proiectul Grand Marina conform PUZ-ului efectuat anul trecut!

În mod specific, investiția „Midia Grand Marina” va cuprinde în totalitatea ei, la momentul finalizării, următoarele obiective: bazin portuar, mall de divertisment, wellness, sală multifunctională pentru evenimente, sală jocuri, sala joaca pentru copii, restaurant, cafeteria, casino – suprafața construită – 3000mp – P+2E; club de yachting și restaurant cu specific pescăresc; clădiri adiacente bazinului cu funcțiuni de alimentație publică și cazare la etaj; vile turistice cu acces auto și acces direct la canalele interioare – P+1E-P+3E; parc cu alei, mobilier urban și spatiu de joacă pentru copii în aer liber; piscină exterioare cu anexe – vestiare, grupuri sanitare, bar, terasă, suprafata bazine apă – 1,079,79mp., 3 terenuri de tenis și3 terenuri de sport, pontoane plutitoare pentru acostarea ambarcațiunilor, parcări pentru cel putin 269 de autoturisme.

Date despre societatea Comagra SRL

Societatea Comagra SRL a fost înființată la data de 4 noiembrie 1994, are sediul în localitatea Năvodari, strada Portul Midia, secția III Mioara și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 5224 - Manipulări. În anul 2020, societatea s-a clasat pe locul 1 în Top Profit România întreprinde mici. Societatea este deținută de Elena Mușat, în calitate de administrator/asociat majoritar) și Amin Hrishieh (în calitate de asociat minoritar). Ca și cifră de afaceri, societatea înregistra, în anul 2020, 3.946.569 lei, un profit net de 1.530.613 lei, datorii în valoare de 921.170 lei și un număr mediu de angajați de 32.

Citește și: Investiție uriașă în Portul Midia: centru turistic și de agrement, mall și complex hotelier. Cine este investitorul!

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Au nenorocit si zona aia , au ras toata verdeata , acum astupa balta sa faca hotel cara cu camioanele pamant . Midia ar trebui inconjurata de verdeata deoarece polueaza la greu
10
1
lux si midia navodari este. contradictie!la midia nu se respecta nici o norma,de nici un fel poluare cu grid lasat pe malul apei,sablare tot acolo,vopsire tot acolo,patroni nesi contrafaceri,tot ce vreti gasiti acolo!
14
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016