REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.9° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.9° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

ÎCCJ a decis: Judecătorii au respins redeschiderea dosarului lui Traian Băsescu

ÎCCJ a decis: Judecătorii au respins redeschiderea dosarului lui Traian Băsescu

Replica API 20 aprilie 2019 | 00:51 518

Traian Basescu

ÎCCJ a decis, vineri, respingerea cererii procurorilor de confirmare a redeschiderii urmăririi penale în cazul fostului președinte Traian Băsescu, actual senator.

Este vorba despre o cauza privind restituirea unor imobile, acuzații care datează din perioada în care Băsescu era primar al Capitalei. În dosar mai apar Ioana şi Vasile Iurea

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu numai pensiile speciale care distrug tara si ne baga-n saracie pe toti. Pensiile speciale fac cat aproape patru milioane de pensii obisnuite! Miliarde de lei se duc luna de luna in buzunarele clientelei lui DRACnea. Si faptul ca le-a dat sa aleaga: vrei pensie sau salariu; din doua una. Si le-a taiat Base si sugiucul asta. Alegi pensie stai in pensie! Alegi salariu, mergi la munca dar nu mai primesti si pensie! Unii iau bani din sapte locuri, altii nu au unde munci..Pai, de ce-l tot injuram pa Basescu!
2
0
chiar sunteti prosti, basescu e cea mai mare javra inteles cu mazare unde a castigat al doilea mandat, acum v-a bagat in cap si pensiile spoeciale, el cand a furat 300 ha de pamant , a vandut flota fratesau a prim it o pedeapsa echivalenta la vrsta lui cu arestul preventiv, pedeapsa data in biroul unui judecator de curte de sapel constanta prienet cu Traian, daca primea 10 ani cu executare comenta, asa nu mai comenteaza, fiisa o proasta europarlamentar acum vrea si el, bai chiar sunteti prosti rau
1
2
Basescu a avut sange in instalatie si le-a rupt coltii la toti HOTII, mari patroni de multinationale si trusturi media Tv. Ce se mai vaiecareau alde patriciu, voiculescu, ovidiu vantu...ia spart Base pa toti! Tot Base le-a taiat ghearele hraparete sacalilor la pensiile speciale si i-a adus pa toti cu pensii dupa CONTRIBUTIVITATE, adica dupa munca nu ca acum cu SPECIALII godaci psd ai lu DRACnea care ne mananca tot bugetul si ne omoara pe toti. TAIATI ORBILOR PENSIILE SPECIALE CA INGROPATI TARA SI PE NOI TOTI! HOTILOR, CRIMINALILOR.
3
1
au furat destul . i-a saturat sampaliul ordinar
2
0
Basescu nu are treaba cu flota, gasiti rechizitoriul din dosar pe google si veti vedea ce nume apar. Daca mai avea un mandat, eram acum departe, sorry. Oricum, Base ramane cel mai tare si nu e corupt, incercati sa va interesati si din alte surse nu din prostiile de pe net.
1
2
Partidul care tIne cu ROMANII!RESTUL AU FURAT SI EI DAR NU OATESC NIMIC.
0
1
Basaul are inca spate tare. Pana la urma a fost fraier,ca daca facea cu Dobrogea,Ardealul si chiar rezerva de aur a tarii ce a facut cu flota,era acum nabab undeva pe planeta si nimeni nu-l acuza de nimic decat in soapta,adica ca acum. Si asa romanii clampanesc cu placere doar in sprijinul celor mai violenti si mai neciopliti, in rest sunt asa de lasi ca le e frica sa-si ia ramas bun pe patul de moarte. Basaul putea sa vinda juma' de tara,sa clameze ca vrea unirea cu Moldova sa o vanda si pe aia si nici mama justitiei nu i-ar fi facut nimic.
5
3
E greu de inteles pentru unii ca numai psd fura. Si e greu de inteles pentru unii ca basescu e intangibil.
9
2
dar chiar nu inteleg de ce procurorii s-au mai obosit cu redeschidera dosarului, doar nu este dosarul TEL DRUM inchis de DNA in 2013 si redeschis iar la ordin? Adevarul este ca Dragnea nu stie cate stie Basescu si nici arhiva cu dosare a acestuia nu o are!Fostul presedinte Traian Basescu ar fi omis sa predea catre noul presedinte, Klaus Iohannis, 50 de dosare de coruptie politica, pe care SRI i le pusese la dispozitie- sursa articole de presa din 2015.Traiasca ICCJ si doamna cu visul !
11
5

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016