REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.5° ConstanÈ›a Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.5° ConstanÈ›a Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

IEȘIREA MOTOCICLIȘTILOR de la HIBERNARE a MĂRIT numărul ACCIDENTELOR, în ultimele zile

IEȘIREA MOTOCICLIȘTILOR de la HIBERNARE a MĂRIT numărul ACCIDENTELOR, în ultimele zile

Replica API 15 aprilie 2021 | 22:15 2568

Nici bine nu au ieşit motocicliştii pe şoselele din judeţul Constanţa, că a şi început jihadul. Neatenţia şi, cel mai probabil, graba au dus la producerea mai multor accidente rutiere în care au fost implicate aceste vehicule. Pe lângă pagube materiale, evenimentele s-au soldat şi cu victime. Doar luni, 12 aprilie, au avut loc două accidente în care au fost implicate motociclişti.

Prima jumătate a lunii aprilie a fost presărată de numeroase evenimente rutiere. Printre acestea se numără şi trei accidente în care au fost implicaţi motociclişti. Nici bine nu au ieşit pe şoselele constănţene, că au şi avut de pătimit. Cauzele de producere ale acestor accidente au fost neacordarea de prioritate, neatenţie în conducere, dar şi viteza neadaptată la condiţiile de drum.

Două persoane au fost rănite pe DN 39E

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină luni, 12 aprilie pe DN39, către localitatea Cumpăna, acolo unde a avut loc un accident rutier. Polițiștii rutieri, deplasați la fața locului, au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 33 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 27 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului, precum și a pasagerei de pe motocicletă. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Coliziune între o motocicletă şi un autoturism

Tot luni, militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în Constanța, la intersecția străzilor I.L. Caragiale cu Amzacea, acolo unde a avut loc un accident rutier. Deplasați la fața locului, polițiștii rutieri au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat de 29 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat de 45 de ani. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Accident şi la intrare în Valu lui Traian

La începutul lunii aprilie, la intrare în localitatea Valu lui Traian, a avut loc un alt eveniment rutier în care au fost implicaţi un autoturism şi un motoscuter, existând şi o victimă.

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
98 % din motociclisti nu respecta nici o regula , doar viteza si cascadorii printre masini !
1
0
A esit ca nebuni sa ne terorizeze pe noi oameni kinstiti
1
3
Cand trece un motociclist pe langa voi porniti spalarea parbriz.
3
2
Poate ii controleaza cineva si la decibeli... Ca la creier ii vom observa mai devreme sau mai tarziu... Intinsi pe asfalt.
5
0
creier pane,cineva??
4
1
ii sfatuim pe proprietarii de motociclete sa le achizitioneze in rate , deaorece sigur nu vor apuca sa achite integral pretul acestora...
12
4
Mare om, mare caracter....
3
1
motociclistii sa nu mai faca slalom si cascadorii. conducatorii auto sasi vada de drum
10
0
esti drogat si traficant ca ei, nu ? vreti cale libera voi ? ha !
5
4
conducatorii auto ar trebui sa acorde atentie si respect in trafic si motociclistilor. nu e greu sa faci asta, ideea e sa vrei. dar daca te incapatanezi sa le tii calea, sa mergi ca funia, stanga-drepta ca sa nu lasi sa treaca, ii inghesui in margine sau in parapet, asta nu mai e educatie si decenta. de ce e greu sa le lasi calea libera ?
5
14
poate citeste si politia commenturile in valu lui traian umbla descreieratii cu atvuri non stop atvuri neinmatriculate conduse de copii conduse cu copii in spate fara casti fara drept de a conduce atvuri pe drumuri publice politia aveti de gand sa faceti ceva?
13
0
reguli de circulatie doar pt coducatorii de autoturisme?????????????????????
15
1
hai motopirtariihai donatorii,ce bine va sta cu creierii pe asfalt!la maimulti poluatori in pomi!
14
12

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016