REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ilie Bolojan: Eu nu am susținut coaliția cu PSD

Ilie Bolojan: Eu nu am susținut coaliția cu PSD

Replica API 1 decembrie 2021 | 23:48 947

Liderul PNL Bihor, Ilie Bolojan, spune că nu a fost de acord cu guvernarea alături de PSD dar nici nu este de acord cu cei care îi cer lui Florin Cîțu demisia din fruntea partidului.

Ilie Bolojan a afirmat la Digi24 că o parte din electoratul liberal este dezamăgit de decizia partidului de a face alianță cu PSD, „pentru că una li s-a spus în campanie, alta s-a făcut la un an de zile după alegeri”.

„Mie nu mi-a fost rușine niciodată că sunt membru al Partidului Liberal, nici când partidul era pe val, nici când nu era atât de popular. Vă pot spune foarte deschis: eu nu am susținut coaliția cu PSD, dar nu totdeauna ești în majoritatea care ia deciziile într-un partid sau altul. Nu poți să pleci, să-ți dezavuezi partidul de fiecare dată când se iau decizii cu care tu nu ești de acord”, a adăugat el.

„Cel mai simplu este să ceri demisii și cel mai greu e să faci ca lucrurile să se întâmple. Eu fiind întotdeauna un om de execuție, am preferat - și cred că este cel mai bine - să faci declarații cât mai puține și să faci cât mai multe lucruri. E simplu să faci declarații, să postezi pe Facebook, dar atunci când e nevoie de decizii trebuie să-ți asumi decizii și trebuie să livrezi, pentru că altfel, vorbim de lipsa de credibilitate a lumii politice. Oamenii și-au pierdut încrederea în noi pentru că pe de o parte, n-am făcut ceea ce am spus și pe de altă parte, pentru că sigur, prestația în guvernare și realizările pe care le-am avut au lăsat mult de dorit față de așteptările comunităților noastre”, a mai explicat Bolojan, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
2
1
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510