REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Ilie, de la clubul Bellagio, s-a dat pe consultanță pentru afaceri și management!

Ilie, de la clubul Bellagio, s-a dat pe consultanță pentru afaceri și management!

Replica API 6 mai 2022 | 01:03 3540

Vă mai aduceți de George Ilie, unul dintre ”mondenii” Constanței, care făcea furori prin cubul pe care l-a deținut în Mamaia, Bellagio? Ei bine, că tot a dat greș în domeniul care l-a făcut cunoscut, fostul patron de club s-a dat pe consultanță pentru afaceri și management. Firma a deschis-o recent și este unic asociat. De altfel, anul trecut, Ilie și-a mai deschis o firmă, în domeniul construcțiilor, însă nu ne-ar mira ca aceasta să-și închidă porțile cât de curând, așa cum afaceristul a procedat cu celelalte societăți pe care le-a controlat.

După ce și-a falimentat, pe bandă rulantă, firmele pe care le-a deținut, Ilie s-a reorientat, anul trecut, spre construcții rezidențiale. A pus bazele unei societăți ce are ca domeniu de activitate lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, Nobu Park, cu sediul social în București. Nu știm cum a fost debutul lui Ilie în acest domeniu, ceea ce știm este că afaceristul s-a mai ”băgat” într-un domeniu, acela al consultanței pentru afaceri. Da, ați auzit bine! George Ilie va acorda consultații, îndrumare și asistență operațională pentru firme și alte organizații pe probleme de management. Noua firmă înființată de George Ilie se numește Garudha Putih Romania SRL și este unic asociat.

George Ilie și fratele său Viorel au fost consecvenți, înființând, de-a lungul anului, tot felul de firme, pe care le ”îngropau”, rând pe rând, lăsând în urma lor multe datorii. Club Moulin Rouge SRL, Mulat Club SRL, Cardinal IG SRL, Cardinal SRL, Million Dollars Impres SRL, Asafora Club SRL sunt doar câteva dintre acestea.

De ce a ”murit” Bellagio

Clubul Bellagio a fost, multe sezoane estivale la rând, miezul distracției din Mamaia, adunând la un loc toată lumea vestită și mondenă din București, dar și din Constanța, precum fostul edil Radu Mazăre, avocata Lizeta Haralambie, de care George Ilie era destul de apropiată, dar și alții.

Ilie George, sursa foto: national.ro

Numai că, puțini știau că Ilie exploata clubul ilegal, neavând autorizație de construire. În 2010, era vorba că va fi demolat. De 11 ani, ruina e încă acolo, cârpită, peticită şi cu o anexă în care au fost aruncate bucăţi de scânduri, plastice şi alte asemenea resturi. Imobilul este administrat de Regia Autonomă de Distribuție și Exploatare a Firmelor din România. Primăria Constanța a făcut demersuri de-a lungul timpului pentru a prelua acel teren, dar nu a fost posibil. Cei de la RADEF au fost sancționați pentru că nu au demolat clădirea, dar degeaba.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e tocmai bun sa dea consultanta si altora! Ha ha ha
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768