REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.6° Constanța Mie., 28 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6835
24.6° Constanța Miercuri, 28 August 2024 Anul XX Nr. 6835
 

Ilie Năstase a pierdut războiul cu Ioana. Primele declarații după cearta de la mare

Ilie Năstase a pierdut războiul cu Ioana. Primele declarații după cearta de la mare

Mariana MURAT 28 august 2024 | 10:26 2047

În urmă cu mai puțin de două săptămâni, Ilie și Ioana Năstase au fost protagoniștii unui scandal amplu pe litoralul românesc. Atunci, cei doi au purtat un dialog ceva mai tensionat, iar fostul tenismen o acuza de infidelitate pe femeia cu care are o relație de câțiva ani buni. ! Care e, de fapt, adevărul și ce a declarat Ilie Năstase despre căsnicie.

Ilie Nastase a pierdut razboiul cu Ioana. Primele declaratii dupa cearta de la mare   Ilie Năstase și Ioana Năstase

Cei doi aveau apartamente unul lângă celălalt, la parterul unui bloc, iar acolo și-au spălat rufele în public. Ioana vorbea la telefon, Ilie a acuzat-o că e pe linie cu amantul. 

Ilie Năstase a atacat primul. Și-a luat un vin și-o apă și s-a întors, într-un suflet, cu ele acasă. Ioana a preferat doar o sticlă cu apă. Iar scandalul era departe de a se fi încheiat, după o mică pauză de …respiro.

Tot Ilie Năstase a fost ”capul răutăților”. După ce a degustat din licoarea lui Bachus, generalul a trecut la repriza a doua. Ioana reluase convorbirea la telefon. ”Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, i-a strigat Ilie Năstase, iar replica a venit imediat: ”Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!” Ilie nu s-a dus, ba s-a apropiat de Ioana și a continuat reproșurile. Ce mai, un du-te, vino de senzație, în care câștigător nu va fi niciunul dintre ei.

Așadar, după nici două săptămâni, Ilie Năstase a declarat că relația lor dintre el și Ioana este una bună. Pesemne că împăcarea a fost una pe după tufișurile gard viu din fața celor două apartamente în care aceștia stăteau.

"Suntem destul de bine acum! Nu am fost prea bine, dar acum suntem bine! Suntem de două săptămâni la mare, am avut acele ieşiri, dar acum e frumos! Eu sunt mai coleric, ştiţi cum este, şi când eram pe terenul de tenis tot aşa făceam. Îmi pare rău faţă de Ioana pentru că ea a avut grijă de mine în aceşti şase ani de când suntem împreună şi ea ştie foarte bine. Mi-aş fi dorit să o cunosc mult mai devreme. Nu am ce să fac, îmi cer scuze! Promit să nu mai facă până data viitoare! Încă nu suntem împăcaţi 100%. Îmi pare rău pentru că suferă şi ea şi familia.", a declarat Ilie Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce sa mai facă rabla asta cu femeia asta? De aia e infidela,la mosu asta senil ce sa mai găsească...hai tataie Ilie ,las-o că ai pierdut demult
0
0
Ilie,ai grija ca sunt mulți care ar pupa-o pe Ioana ta da și ea a pupat mulți jos și după te pupa n bot și îți mai da câte o calda
6
1
L-ai făcut pe mos de vorbește singur tot i ai luat! Dumnezeu nu doarme și știe cât l ai înșelat și câți bani i ai luat ! Te pupa amicul de la Craiova ! Ilie ești tras pe linie moarta de mult
12
0
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost! Este câinele de pază. Care latră.... Contra Cost!!!!
5
6
lipsa de educatie//
6
0
L-a mirosit ca a fost curvar de seama
8
2
El este pierdut de mult,dar mai are banii
14
0

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520