REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° ConstanÈ›a Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° ConstanÈ›a MarÈ›i, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Ilie Năstase, denunțat la Poliție de nașul său, Ciprian Marica

Ilie Năstase, denunțat la Poliție de nașul său, Ciprian Marica

Andreea VREJOIU 4 mai 2023 | 08:37 1366

Ilie Năstase a fost audiat de ofiÈ›erii Serviciului de Investigare a Fraudelor Sector 1, după ce naÈ™ul său de cununie, fostul atacant al echipei naÈ›ionale de fotbal Ciprian Marica, a depus o reclamaÈ›ie pe numele său. DenunÈ›ul făcut de Marica vine în contextul în care, până acum, Ilie Năstase l-a reclamat, la rândul său, pentru mai multe posibile infracÈ›iuni de fals în legătură cu baza sportivă ”VoinÈ›a”, din nordul Capitalei, unde cei doi au fost asociaÈ›i.

 Ilie Nastase, denuntat la Politie de nasul sau, Ciprian Marica

Ilie Năstase a fost audiat, marÈ›i, la sediul PoliÈ›iei Sectorului 1, de către poliÈ›iÈ™tii specializaÈ›i în investigarea criminalității economice.

La ieÈ™irea de la interogatoriu, acesta a refuzat să spună care au fost motivele pentru care a fost citat, însă surse judiciare au spus, pentru Gândul, că Năstase a fost citat, deocamdată, în calitate de martor, într-un dosar care priveÈ™te presupuse infracÈ›iuni de fals în acte.

Sursele citate au precizat că Ilie Năstase ar fi fost chemat pentru a fi audiat după o plângere depusă de fostul atacant a echipei naÈ›ionale de fotbal Ciprian Marica.

Cei doi au un conflict mai vechi, după ce s-au asociat într-o afacere legată de baza sportivă „VoinÈ›a”.

Năstase: „Intru È™i dărâm tot!”

Această bază, cu o suprafață de 63.000 de metri pătraÈ›i, a fost concesionată gratuit fundaÈ›iei lui Năstase, în anul 1999. Acesta s-a asociat cu Marica, naÈ™ul lui de cununie, iar cei doi au deschis acolo o academie de fotbal È™i una de tenis.

Ulterior, cei doi s-au certat, iar Năstase l-a denunțat pe Marica la Poliție, după ce l-a acuzat că ar fi tăiat ilegal un număr foarte mare de arbori pentru a ridica un hotel.

După ce conflictul a devenit public, Năstase a povestit că Marica este un „hoÈ›oman”, care vrea să-l excludă din conducerea fundaÈ›iei care-i poartă numele.

„Băiatul e un hoÈ›oman, un escroc, care m-a escrocat pe mine È™i probabil o să facă È™i cu alÈ›ii cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul È™i intru È™i dărâm tot”, declara, la acea vreme, Ilie Năstase.

Ulterior, când fostul tenismen părea că s-a împăcat cu naÈ™ul său, Ciprian Marica ar fi mers la PoliÈ›ia Sectorului 1 È™i a făcut un denunÈ› în care ar fi menÈ›ionat că Ilie Năstase ar fi falsificat niÈ™te documente È™i ar fi prelungit, în mod ilegal, contractele de închiriere pe numele unor firme care îÈ™i desfășoară activitatea în interiorul bazei sportive „VoinÈ›a”.

Momentan, Ilie Năstase are doar calitatea de martor, însă, potrivit legii, în cazul în care se va dovedi că a comis faptele menÈ›ionate de fostul fotbalist, anchetatorii îi pot schimba calitatea în cea de suspect, iar mai apoi de inculpat, conform gândul.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ce poate face un arman ca marica ...circ ca la oi
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510