REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ilie Năstase și Ioana, la un pas de divorț! Stau separat, iar bruneta face dezvăluiri dureroase

Ilie Năstase și Ioana, la un pas de divorț! Stau separat, iar bruneta face dezvăluiri dureroase

A.F. 20 iulie 2024 | 00:00 426

Ilie Năstase și Ioana, la un pas de divorț! Stau separat, iar bruneta face dezvăluiri dureroase! Cei doi trec printr-un moment critic al relației și se pare că nu ar mai fi mult până când vor depune actele de divorț. Ioana dă de înțeles că atitudine alui Ilie ar fi de vină, iar ea vrea să ia o decizie cât de curând.

Ilie Nastase si Ioana, la un pas de divort! Stau separat, iar bruneta face dezvaluiri dureroaseIlie Năstase și Ioana

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au cunoscut în 2018 într-un restaurant de pe litoralul românesc. La acea vreme Ilie trecea prin divorțul de a patra sa soție, Brigitte Sfăt, iar la scurt timp au reușit să semneze și actele. Curând după întâlnire, Ilie a invitat-o pe Ioana într-o vacanță în Sardinia, iar atunci lucrurile s-au legat tot mai mult între ei și au devenit un cuplu în toată regula. La doar un an, în 2019, cei doi s-au căsătorit la Hârșova, în județul Constanța, orașul unde s-a născut Ioana. Aceștia au dorit o nuntă simplă și discretă. Totul părea minunat între ei, iar Ilie dădea de înțeles că și-a găsit liniștea. Însă, în realitate, lucrurile stăteau complet diferit. În 2021, mariajul lor a început să scârțâie, venind la pachet cu acuzații grave. În ianuarie 2021, Ioana a declarat că Ilie a agresat-o fizic.

Inițial, Ioana a fost tentată să depună actele de divorț, dar a decis să-i ofere lui Ilie o șansă să-și schimbe comportamentul. În lipsa unor îmbunătățiri, ea a inițiat procedurile de divorț în martie același an. Totuși, s-a răzgândit și l-a iertat. Problemele însă au continuat să apară și aceste episoade în care aproape că au depus actele de divorț s-au repetat în câteva rânduri. Între timp au declarat că Ilie și-ar dori și un copil cu Ioana, însă ea nu prea ar vrea. Din păcate, pare că Ilie și Ioana au ajuns din nou în același punct, cel al despărțirii, totul după ce cancan.ro a dezvăluit că cei doi locuiesc în case separate și că Ilie a plecat recent în Cehia fără să o anunțe pe Ioana, semn că relația lor se află într-un punct critic.

După ce s-a aflat că Ilie Năstase a plecat singur în Cehia fără a-i spune Ioanei Simion, aceasta a declarat că nu a fost deloc deranjată de decizia lui, fiind deja obișnuită cu asemenea situații. De fapt, și ea a hotărât să ia o pauză, zburând în Turcia pentru câteva zile alături de o prietenă. În mod neașteptat, partenerul ei de viață a venit și el în Turcia, dar, cum a subliniat Ioana, nu pentru a o controla, ci pur și simplu pentru a se bucura de compania ei. Totuși, din declarațiile ei reiese faptul că oamenii nu cunosc multe dedesubturi dureroase ale relației lor.

„E o perioadă în viața mea în care am nevoie de foarte multă liniște pentru a lua o decizie corectă și bună pentru mine. Întotdeauna când faci un lucru în grabă, e posibil ca mai târziu să-ți pară rău.

O să spun la momentul potrivit ceea ce nu se știe. Și chiar nu se cunoaște ce e mai important. Mă gândesc însă doar la băiatul meu. Eu știu ce copil am crescut, el știe ce mamă are. Mă respect, vreau să fiu liniștită pentru a lua cea mai bună decizie.”, a spus Ioana pentru cancan.ro, citează Click!.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca s-a golit macelaria, cainele trebuie sa gaseasca alt macelar. N-o fi vorba de iubire si are si Ioana o varsta.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365