REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
31.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Ilie Năstase și soția lui au făcut scandal în fața blocului, la Mamaia

Ilie Năstase și soția lui au făcut scandal în fața blocului, la Mamaia

Deria ISLEAM 18 august 2024 | 12:40 1870

Ilie Năstase și Ioana, soția lui, au oferit un adevărat spectacol la început de weekend, la Mamaia! Cei doi au apartamente unul lângă celălalt, la parterul unui bloc, iar acolo și-au spălat rufele în public. Ioana vorbea la telefon, Ilie a acuzat-o că e pe linie cu amantul!

Ilie Nastase si sotia lui au facut scandal in fata blocului, la MamaiaIlie Năstase, Ioana Năstase

Povestea începe printre tufișurile gard viu din fața celor două apartamente, fix unul lângă altul. Într-unul, Ioana înfierbântă telefonul, în celălalt, Ilie privește cu gelozie către a lui soție. Și, la un moment dat, furia fostului mare tenismen erupe. Îi reproșează mai multe, sprijinit de o mașină. Femeia îi dă replica. Renunțase la telefon și începuse să gesticuleze. Cele două personaje furibunde se urnesc din loc. Își caută drumul către magazinul cu de toate din apropiere.

Ilie Nastase si sotia lui au facut scandal in fata blocului, la MamaiaIlie Năstase, Ioana Năstase

Ilie Năstase și Ioana, scandal uriaș la Mamaia

Ilie Năstase a atacat primul. Și-a luat un vin și-o apă și s-a întors, într-un suflet, cu ele acasă. Ioana a preferat doar o sticlă cu apă. Iar scandalul era departe de a se fi încheiat, după o mică pauză de …respiro.

Tot Ilie Năstase a fost ”capul răutăților”. După ce a degustat din licoarea lui Bachus, generalul a trecut la repriza a doua. Ioana reluase convorbirea la telefon. ”Cine-i ăla? Ăla-i amantul tău! Te-am văzut, am auzit tot!”, i-a strigat Ilie Năstase, iar replica a venit imediat: ”Ești drogat! Du-te la tine în apartament, că ești bătrân!” Ilie nu s-a dus, ba s-a apropiat de Ioana și a continuat reproșurile. Ce mai, un du-te, vino de senzație, în care câștigător nu va fi niciunul dintre ei.

Oricum, nu este pentru prima dată când între cei doi ies scântei. ”Divorțurile” au fost la ordinea zilei între Ilie și Ioana. Ultimele episoade s-au petrecut acum o lună, când gelozia l-a împins pe Ilie Năstase să alerge după soția lui, plecată singură la Istanbul. Și în Cehia a fost cu supărare, acolo unde fostul tenismen plecase, singur, pentru a-și lansa cartea. Apropiații l-au văzut deprimat, iar cauza ar fi fost, evident, Ioana, care plecase, de capul ei, în Italia, conform cancan.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nea Ilie, vezi de locul matale si lasa boarfele. Ce-a fost a fost.
0
0
romulake
0
0
Ce va asteptati de la ea?se spune ca a practicat cea mai veche meserie din lume ,daca existau paparazzi pe vremea aia nu era diferenta intre ea si daniela crudu
3
0
De mica se dadea in barci ,dusa in Turcia de catre fostul sot,degeaba ai bani,Ioano,ca valoare nu o sa ai in veci
3
0
Tiganie la mamai
9
0
O țărancă de Hârsova care s-a vazut dna Nastase si a uitat de respect .După ce a făcut-o din tărancă smecheră doamnă acum e " drogat " si batrân ....Mai cunoastem si alte dne ""bine"""" de genul ......se poate si mai rău........Fii puternic mare tenismen Ilie Nastase ....
23
4
e greu! ce-i trebuie madamei ii trebuie si lui mosulica, saracul, pentru ca nu mai are!
10
1

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620