REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 1 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6839
20.4° Constanța Duminică, 1 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6839
 

Ilinca Vandici nu s-a mai abținut după apariția pozei cu profesorul în fustă: „Să lărgim fusta“

Ilinca Vandici nu s-a mai abținut după apariția pozei cu profesorul în fustă: „Să lărgim fusta“

A.F. 26 iulie 2024 | 00:00 466

Ilinca Vandici nu s-a mai abținut după ce a văzut pozele cu profesorul Andrei Nae, care a mers la muncă în fustă. Angajat la Universitatea București, Nae predă cursuri în domeniul jocurilor video. Ilinca Vandici l-a apostrofat, apreciind că e nevoie ca toți cei care lucrează în mediu academic să respecte un cod vestimentar.

Ilinca Vandici nu s-a mai abtinut dupa aparitia pozei cu profesorul in fusta: „Sa largim fusta“Ilinca Vandici

Contrar unor opinii din mediul online, Andrei Nae nu e gay, ba chiar e căsătorit cu o femeie

„Sunt puține lucruri în viață care mă apasă pe niște butoane și nu mă mai pot potoli. Cum e posibil așa ceva? Să-mi fie cu mare iertare. Eu nu mai înțeleg de ce ne luăm haine. Hai să venim cu frunze. Ce tot cumpărăm atâtea haine? De ce să-și cumpere femeile rochii și bărbații să-și cumpere pantaloni? Suntem în momentul în care toată lumea e liberă să facă ce vrea și la Universitate nu contează cum venim îmbrăcați. Să venim în costum de baie atunci, cu două-trei frunze și aia e.  

Trebuie să lărgească puțin fusta, că-i iese burta. Îi iese burta între fustă și tricou, deci măcar să mai lărgim un pic fusta și să o mai lungim. Înțeleg pregătirea, pe mine atât mă duce capul, asta sunt, atât s-a putut în viață. Nu sunt nici lector, nici rector, nici profesor, dar am bunul simț și respectul față de comunitatea în care eu îmi desfășor activitatea să mă prezint corespunzător.

Așa ceva în fața unor studenți… Domnul lector vine astfel. Ce exemplu dă? De ce așa? De ce să fii atât de vizibil, să te deranjeze pe pupilă? Bine, poate e un profesor bun, nu zice nimeni, dar puțină decență. Mă deranjează că este la școală, în fața studenților, că este un exemplu pentru societate, că este un om de la care ar trebui să învățăm. Ce să învăț, să vin cu fusta scurtă?” a adăugat vedeta, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Marea vedeta peste
0
0

REPLICA


LOTO

6/49
19621262040
5/49
9302172127
joker
137928365